Home » Een kinderauto: hét droomcadeau voor kinderen

Een kinderauto: hét droomcadeau voor kinderen

Een kinderauto: hét droomcadeau voor kinderen

Een kinderauto: het klinkt misschien gek, maar ik bedoel het écht! Een kinderauto. En dan heb ik het niet over een fijne gezinsauto met voldoende ruimte op de achterbank voor je kind(eren), maar een echte kinderauto waar je kind zelf in kan rijden. Een kinderauto is, durf ik wel te beweren, de droom van vele kleine kinderen en in deze blog vertel ik je alles over de kinderauto’s!

Een kinderauto

Een elektrische kinderauto is dus een klein model auto waar je kindje zelf in kan rijden. In de besturing kan verschil zitten: de ene auto werkt met pedalen en de andere auto werkt met (op afstand) elektrische besturing. Maar allemaal hebben ze uiteindelijk hetzelfde doel: je kindje de ‘king of the road’ laten voelen!

Autovoorkinderen.nl

Ben je al zover dat je over wil gaan op aankoop van een elektrische kinderauto, dan kan ik autovoorkinderen.nl aanbevelen. Je kunt hier zowel in de webshop als in de fysieke showroom in Halsteren terecht. Hier kun je samen met je kindje gaan kijken en een testritje maken! Een fijne manier om te kijken of je kindje het echt zo leuk vindt en zo ja, welke kinderauto hem of haar aanspreekt. Wat trouwens leuk is om te weten, is dat autovoorkinderen.nl ook andere elektrische kindervoertuigen heeft, zoals een kinderquad, kindermotors en kinderscooters en elektrische steps. Maar ook voor gewone loopfietsen, kinderfietsen, skelters en nog veel meer kun je bij ze terecht.

Autovoorkinderen.nl is officieel gelicenseerd voor kinderauto’s van populaire A-merken zoals: Mercedes, Audi, Fiat, Land Rover, BMW, Vespa en nog veel meer.
Een veilige keuze dus, en dat blijkt ook uit de tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden, dan wordt er samen met jou gekeken naar een oplossing. Daarnaast is de verzending gratis én krijg je nog een extraatje bij aankoop van een elektrische kinderauto, namelijk een gratis kenteken!

Waar let je op bij het kopen van een elektrische kinderauto?

Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn bij de aankoop van een elektrische kinderauto.

  • 6V of 12V. Een 6V kinderauto wordt aangedreven door één motor en een 12V auto door twee of vier motors. Daarmee is een 12V kinderauto sterker en heeft hij meer grip op de weg. Een 12V auto kan ook harder en over onverharde wegen.
  • Op afstand bestuurbaar: je kunt ervoor kiezen om een kinderauto te nemen die je ook met een afstandsbediening kunt besturen. Daarmee kun je de auto naar links en rechts sturen en gas geven. Dit is met name interessant voor de kleintjes die zelf de besturing nog niet goed onder controle hebben.
  • De banden: je hebt de keuze uit kunststof wielen en rubberen banden. De rubberen banden zorgen uiteraard voor meer comfort, aangezien ze schokken door bijvoorbeeld op de stoep rijden tijdens het rijden beter opvangen.
  • De afmeting: de grootte van de auto die je kiest moet passen bij de grootte van je kind.

Heb je nog vragen over een elektrische kinderauto? Stel ze hieronder in de reacties!
Hier kun je uiteraard ook nog tips delen als je kind al in het bezit is van een kinderauto.


Uitgelichte foto via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond