Home » Kinderaccomodatie van Landal; voor een comfortabele vakantie met kleine kinderen

Kinderaccomodatie van Landal; voor een comfortabele vakantie met kleine kinderen

Met een baby van zes maanden besloten we om de caravan een jaartje over te slaan en op zoek te gaan naar een bungalowhuisje. Hoewel ik een caravan voor de oudere kinderen het leukst vind, is alles binnen handbereik hebben met een baby wel heel fijn. Dat gaf uiteindelijk de doorslag, maar jeetje wat was de keuze reuze. Omdat we goede dingen over Landal GreenParks hadden gehoord, besloten we het zoekveld te verkleinen en ons op die parken te richten. Al snel stuitte ik op de kinderaccomodatie van Landal; bungalows ingericht met het oog op gezinnen met (kleine) kinderen.

Niet hoeven improviseren voor een bed en box voor kleine Sem leek me heerlijk. Een aanwezige kinderstoel voor Bas was ook erg welkom. Je betaalt er iets meer voor, maar elk dubbeltje was het waard voor mij. Ben je nog zoekende naar een leuke accomodatie voor een vakantie met kinderen en wil je precies weten wat deze kinderaccomodaties te bieden hebben? Lees dan zeker verder!

Lees ook: Julianatoren, een speelpark voor kinderen vanaf 2 jaar, ligt op een klein half uurtje rijden van Landal Coldenhove. 

Voorpret

De voorpret begon al thuis toen Mila post kreeg van Bollo. Een ansichtkaart met de belofte voor een cadeautje bij aankomst en een aftelkaart om de laatste dagen af te tellen. Mila voelde zich speciaal dat de postbode nu een keer iets voor haar meebracht.

Welkom op je vakantie

Aankomend bij het huisje zie je al verschil met andere huisjes. Een hink stap spel dat uitnodigend naar je lonkt en een pad lijkt te maken naar de voordeur. Bij de deur hangt een ouderwetse klingel bel op kindhoogte. Regelmatig hoor je zo’n bel in de buurt klingelen gevolgd door blije kinderstemmetjes.

Welkom!

 

Boomerang filmpje helaas alleen mobiel te bekijken

Krijtbord

Binnen in de gang is elke slaapkamerdeur voorzien van een krijtbord. Om aan te geven wie er slapen, voor een krabbeltje of kleuterkunst.

Psst: Krijtjes en spons zitten in de Bollo tas die je bij aankomst krijgt.

 

Kinderaccomodatie van Landal

Over slapen gesproken… dat doe je natuurlijk in een te gek gave stapelbed. Als je groot genoeg bent tenminste. Voor de baby onder ons was er een uit/inklapbaar babybedje. Evenals een commode met verschoonkussen. En een box op wielen wat net zo makkelijk in te klappen is als het bedje. Dit alleen al was reden genoeg voor ons om een kinderaccomodatie te boeken. Zonder al deze spullen sleep je al genoeg mee.

 

Speelkamer

Maar er was meer! Het huisje waar we voor kozen had een heus speelkamer. De weersverwachtingen waren op voorhand niet zo best en met het drama (bedenk je regen, een kletsnatte voortent en opgesloten zitten in de caravan met 2 hyperactieve kinderen) van vorig jaar nog vers in het geheugen was ik dankbaar voor het vermaak wat het huisje te bieden heeft. Allerlei spelletjes voor binnen en buiten zoals een sjoelbak, Kubb en Bobles, maar ook een kinder hark en bezem ontbraken niet. Spelcomputer Swinx zorgde soms voor hilarische taferelen.

Boomerang filmpje helaas alleen mobiel te bekijken

Buiten ruimte

Bij lekker weer kan er ook buiten fijn gespeeld worden. Er is werkelijk waar ruimte zat. Heerlijk! Er staat een picknicktafel met parasol waar we lekker aan konden ontbijten in het ochtendzonnetje, maar ook een tuinset . Zitplekken genoeg. Landal Coldenhove is geen autovrij park dus een omheining rondom het huis was enorm fijn geweest.

Na regen komt zonneschijn!

 

Kleine details

Het zijn niet alleen maar grote dingen, maar juist ook de kleine details die van ons verblijf in een kinderaccomodatie een groot succes hebben gemaakt. Van leuke speelse details in de badkamer tot de salontafel met verwisselbare speelborden. Een pannekoekenrecept op de muur, het kinderschortje om samen die pannenkoeken te bakken, maar ook de rail op het fornuis als bescherming voor grijpgrage kinderhandjes en de kindveilige stopcontacten maken het wat mij betreft af.

speelgoed op de foto bij de televisie is eigen bezit en geen onderdeel van het huisje

 

Landal Coldenhove

Alles in het huisje zelf was heel en schoon. Van wat ik zag bij rondjes wandelen over het park, zijn alle kinderhuisjes vrijstaand. Fijn voor de buren! Landal Coldenhove is een ontzettend groen en ruim opgezet park op de Veluwe. Er worden leuke dingen georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden. Ook in het zwembad is het goed toeven. Voor vermaak hoef je bijna het park niet af, er is een speelparadijs, bowlingbaan, midgetgolf baan en een kleine dierenweide.

 

Uitjes in de buurt van Eerbeek, Gelderland

Natuurlijk is het wel leuk om iets meer van de omgeving te zien. Er zijn veel pretparken in de buurt zoals het Land van Jan Klaasen, Apenheul en Julianatoren. Ook de Uitvinderij schijnt een bezoekje waard te zijn.

Goed om te weten

*Voor een boodschapje rijd je in 10 minuten naar Dieren die een kleine winkelcentrum met onder andere Albert Heijn, Hema, Etos, Blokker en Terstal heeft.
*Wij verbleven in een Kinderbungalow plus accomodatie, dat houdt in dat op elk park de inventaris identiek is. Bij een kinderbungalow (zonder plus) verschilt de inrichting en de faciliteiten in de bungalow per park.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond