Home » Kerstkaarten versturen; omdat echte post nog altijd leuker is

Kerstkaarten versturen; omdat echte post nog altijd leuker is

Ondanks dat ik zelf geen kerstkaarten stuurde, werd ik wel heel blij van het ontvangen van een kerstkaart. Met de jaren werden de kaarten die ik kreeg wel minder. Stiekem vond ik dat eigenlijk best jammer, dus ik nam mezelf voor om het dit jaar wel te gaan doen. Echte post ontvangen én versturen is zoveel leuker dan een digitaal berichtje met wensen.

Kerstkaarten versturen

Ik ben dan wel zo dat ik er iets bijzonders van wil maken. Dat is vaak ook een valkuil trouwens, want als het niet lukt laat ik daardoor soms iets maar gaan. Deze keer niet! Mijn wens om de kaarten te versturen was er, een verzoek om een samenwerking van Kaartje2go rolde mijn postvak in en ik liep online tegen fantastisch inspiratie voor een kerstkaart aan. Daar moet wel iets moois uitrollen nietwaar?!

Inspiratie voor kerstkaart

Op de website van Mamablogger zag ik een te gek idee voor op een kerstkaart. Het waren door Lens Mama Fotografie gephotoshopte foto’s van haar kinderen in een glazen bol van de Kerstman. Ik vond het idee geweldig, maar ik kreeg het niet voor elkaar met mijn 3 kerstelfjes. Gelukkig is er een tweede optie, namelijk dat ze uit het raam kijken terwijl de Kerstman voorbij vloog. Na wat kunst en vliegwerk van De Man buiten (zie je ‘m staan op die stoel?) rolde er binnen een bruikbare foto uit waar Corina mee aan de slag ging.

Kerstkaarten bestellen

Voor slechts €15,00 had ik een prachtige basis voor onze kerstkaart. Het ontwerpen op Kaartje2go was een fluitje van een cent. Alleen het kiezen uit alle toffe ontwerpen was wat lastiger. Leuk toeval: Het geboortekaartje van Mila hebben we 6 jaar geleden ook hier besteld. Van de optie om een gratis proefdruk te ontvangen heb ik dankbaar gebruik gemaakt en raad ik je bij deze ook aan om zeker te doen.

Gratis proefdruk

Ik ben namelijk heel blij dat ik dat gedaan hebt. Nu ik de proefdruk gezien heb, wil ik namelijk de tekst een tikje meer naar rechts verschuiven voor een betere indeling. Visuele happyness. De kerstkaarten kunnen dan besteld worden. Bij de proefdruk zit trouwens 10% korting die je meteen kunt verzilveren bij het bestellen van je kerstkaarten.

Nieuwe traditie

Wat mij nou zo leuk lijkt, is om als straks de kaarten binnenkomen voor iedereen die we een kerstkaart sturen iets persoonlijks te schrijven. Ik heb er daarom voor gekozen om behalve wat sterren die ook op de voorkant voorkomen, de binnenkant blanco te laten. Samen met Mila ga ik er iets leuks van maken. Ik zie het begin van een nieuwe traditie.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Wat een onwijs leuke kaart! Super grappig dat hij buiten op een stoel de aandacht moest gaan trekken.
    Ik stuur geregeld een kaartje (toevallig ook via kaartje2go). En ik vind het ook altijd heel leuk om ze te krijgen.
    Maar ik merk wel dat het een héél stuk minder is dan jaren geleden.
    Ik ben van plan om deze week een foto in kerstoutfit te maken van mijn twee kids, maar of dat gaat lukken met een eigenwijze peuter en een baby… We gaan het zien. Dit idee hou ik zeker even in mijn achterhoofd.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond