Home » Keer op keer een nieuw interieur met deze 3 stappen!

Keer op keer een nieuw interieur met deze 3 stappen!

Keer op keer een nieuw interieur met deze 3 stappen!

Wil jij het ook altijd graag gezellig maken in huis? Ik vind het heerlijk om in huis lekker bezig te zijn. Een gezellig hoekje creëren met kaarsjes, een vaasje en een plant en ergens anders weer een stoerdere hoek door accessoires met een natuurlook te plaatsen. En het liefste verander ik om de zoveel tijd dus ook alles, zodat het steeds weer een soort van nieuw aanvoelt. En dat alleen met een paar kleine aanpassingen! Hoe? Dat vertel ik je in deze blog!

Kunstplanten en kunstbomen

Ik zweer erbij: kunstplanten en kunstbomen. En dan bedoel ik natuurlijk niet de echte goedkope planten waarbij je van vijf meter afstand ziet dat het nep is. Ik bedoel de kwalitatieve kunstplanten en kunstbomen waarbij je geen moment twijfelt of hij echt is of nep. Sterker nog: je denkt er niet eens bij na, aangezien ze gewoon echt lijken. Dit zijn bijvoorbeeld de kunstplanten en kunstbomen van Maxifleur. Maxifleur heeft een groot aanbod en geloof me als ik zeg dat je er altijd een plant of boom vindt naar jouw keuze. Van bloeiende planten tot prachtige groene kunstpalmen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en dat zie je ook terug in de klantenbeoordelingen: klanten beoordelen Maxifleur met een 9.4!

kunstplanten in je interieur verwerken
Bron: Maxifleur.nl

Waarom ik zo’n fan ben van kunstplanten en kunstbomen? Je kunt er écht alle kanten mee op. Heb je een donker huis waar normaal gesproken een echte plant niet gelukkig van zou worden? Geen probleem! Wil je een kunstboom of kunstplant ergens plaatsen waar het tocht? Dat kan perfect! En wil je je huiskamer veranderen en de kunstboom een ander plekje geven? Dan kan hij ook gewoon in de badkamer staan bijvoorbeeld! Een vochtige en vaak donkere plek waar een echte boom of plant normaal gesproken niet gelukkig van zou worden.

Naast het voordeel dat goede kunstplanten en kunstbomen net echt lijken, heb je natuurlijk ook andere voordelen: je hoeft niet te denken aan water geven en een kunstplant is gemakkelijk af te stoffen. Ideaal als je het mij vraagt!

Droogbloemen

Droogbloemen zijn ideaal om mee af te wisselen in je interieur. Je kunt ze overal plaatsen, want ook voor droogbloemen geldt dat ze geen zon of water nodig hebben. Zet ze een weekje op de eettafel en plaats ze daarna in een leuk hoekje of de vensterbank. En als je even af wilt wisselen, kun je ze een paar weken op de slaapkamer zetten bijvoorbeeld. Dat staat ook super gezellig en het vrijgekomen plekje beneden kun je weer met iets anders opvullen.

Speel met de accessoires

Tot slot: ga met al je accessoires spelen. Denk bij accessoires aan kaarsjes, kleine plantjes, cactussen, beeldjes, schelpen, enzovoorts. Mijn favoriete kleine plantjes zijn de zogeheten klein duimpjes. Dit zijn de allerkleinste plantjes die je in een klein potje plaatst en eigenlijk overal in huis kunt plaatsen. Om de week zet ik ze weer net even anders neer in huis en dat geeft steeds een hele andere look.

Veel plezier met het restylen van je huis!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond