Home » Wrapahula Dahlia; een katoen, wol en linnen blend draagdoek

Wrapahula Dahlia; een katoen, wol en linnen blend draagdoek

Fluffymail

Een lange doek met een katoen, wol en linnen blend én leuk patroon in een herfstig bruin kleurtje. Teveel redenen om niet mee te doen met een reisje van Wrapahula Lucky in Love Dahlia. Ik had 1 reden om echt niet mee te doen; de donkere kleur. Hoewel prachtig, meende ik beter met een constrasterend kleurtje weg te komen. En daar is een reisje dan weer uitermate geschikt voor. Lekker gek doen en iets proberen wat je zelf niet heel snel gekocht zou hebben.
 

Fluffymail
Binnen toont de kleur bruin

 
Lees ook: Florella Bloomeria van Serena Slings
 

Tip: Hoewel een reisdoek perfect is om op een laagdrempelige en goedkope manier een draagdoek te testen, doe je er goed aan alleen mee te doen als je de waarde van het doek op dat moment kunt missen. Een ongeluk loert altijd vanuit zijn piepkleine hoekje.

 

Wrapahula

 
Wrapahula is een Engels draagdoeken merk.  Naast geweven draagdoeken maakt het merk ook draagzakken en wrap conversions. Alle geweven doeken worden in het Verenigd Koninkrijk geweven en genaaid.
 
Wrapahula Dahlia katoen wol linnen draagdoek
 
Lees ook: Liefde… daar kan geen technisch hoogstandje tegen op!
 

Lucky in Love Dahlia; een katoen, wol en linnen blend draagdoek

 
De Dahlia is bruin paarsig met een hartjesmotief. Ik vond dat meteen erg mooi, maar wat ik toen nog niet wist is dat het patroon Lucky in Love heet. En het verhaal daarachter is te lief! Het enige geluk dat we in het leven nodig hebben is liefde. Of die liefde nu van je partner, je ouders, kind of misschien wel huisdier komt.
 
Lucky in love Dahlia
 
Collage reisdoekje Wrapahula
 
Deze katoenen doek met wol en linnen kwam binnen toen de mussen van de daken vielen. Ik heb dus minder gedragen dan ik van plan was, maar de keren dat ik ‘m knoopte ging dat erg lekker. Het is een comfortabel dikke draagdoek. Te warm voor de echte hete zomerse dagen, maar verder perfect voor het hollandse weer.
 

Wrapahula Dahlia maat 7
Terwijl hij buiten meer aubergine kleurig lijkt te zijn.

 
Lees ook: Een geboortedoek vinden in slechts 3 stappen!
 
Zacht op de schouders, niet snijdend. Tijdens het knopen kreeg ik echt een “ik kruip op de bank onder een warm dekentje” gevoel. Heerlijk! Ik kijk er echt naar uit om meer met een Wrapahula te kunnen dragen. En wat heb ik me vergist in de kleur, hij staat ons wel! Ik vond het erg jammer dat ik de Dahlia na een paar dagen weer moest inpakken om naar de volgende te verzenden.
 
Prijs: +- €148 voor maat 6
Blend: 50% Egyptisch katoen 30% merino wol 20% linnen
Dikte: 265 gsm
Releasedatum: 1 maart 2017
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond