Home » Ik lees voor uit: Kamperen met Fien en Milo + winactie (gesloten)

Ik lees voor uit: Kamperen met Fien en Milo + winactie (gesloten)

Kamperen met Fien en Milo l Pauline Oud

Bij elk bezoek aan de negenmaandenbeurs zoek ik haar op; Pauline Oud. Het zoeken moet je helaas letterlijk nemen. Geen idee hoe dat komt, maar het lijkt er op dat ik niet de enige ben die moeite heeft om haar knusse standje te vinden. Voorgaande jaren heb ik onder andere haar invulboeken en mijlpaalkaarten gekocht. Dit jaar kocht ik twee voorleesboeken en op één hiervan kun jij kans maken. Omdat de zon zich steeds vaker gaat laten zien en wij dit jaar weer willen gaan kamperen, heb ik voor ons Kamperen met Fien en Milo gekocht.

Een vakantie is een gebeurtenis waarvan het geen kwaad kan om je peuter hier alvast op voor te bereiden Vorige week gaf ik al wat voorbeelden van boeken die je bijvoorbeeld bij een geboorte, overlijden of verhuizing kunt gebruiken.

Op de kaft

Fien en Milo gaan op vakantie. Ze gaan kamperen! Voor ze kunnen vertrekken, moeten ze eerst hun koffers pakken. Dat valt niet mee! Welke kampeerspullen hebben ze nodig? Wat blijft er thuis? Op de camping probeert Fien meteen de tent op te zetten. Maar waar is Milo plotseling heen?

Kamperen met Fien en Milo

Fien en Milo gaan in dit boekje samen op een kampeervakantie. Aan de hand van keuzes beslissen ze wat ze meenemen. Wat niet zo geschikt is voor de vakantie blijft dus thuis. Het vrolijk en kleurrijk boekje is voor peuters vanaf 24 maanden en typisch Pauline Oud.

Zomaar een passage

Waarin zullen Fien en Milo slapen in de tent? Nemen ze hun eigen bed mee? Of kiezen ze de warme slaapzakken? Of het kleine poppenwagentje?

Uit bovenstaande passage zie je een voorbeeld van de keuzes die voorgesteld worden. Het betrekt je kind op deze manier bij het voorlezen. Mila doet in elk geval van harte mee en mede daarom krijgt Kamperen met Fien en Milo de hoogste beoordeling.

Kamperen met Fien en Milo is geschreven en geïllustreerd door Pauline Oud

Voorleestijd: 5 ½ minuut

Beoordeling: ✅✅✅✅✅

Kamperen met Fien en Milo is te koop bij je lokale boekhandel, maar ook bij Bol.com en Bruna. 

Winactie

Zoals ik al zei, er is nog een boekje. Ik heb namelijk ook het flapjesboek Binnenpret met Fien en Milo gekocht. Speciaal voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. Wist je trouwens dat Pauline je aankopen op de beurs signeert? Ze heeft dan ook dit boekje speciaal voor jou gesigneerd!

Binnenpret met Fien en Milo l Pauline Oud

Op de kaft

Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Door de leuke flapjes op te tillen kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee?

Wat moet je doen om kans te maken?

♥ Volg mij op een social media kanaal naar keuze. mamaLou blogt is te vinden op Facebook, Instagram en sinds kort ook op Twitter.

♥ en laat daar een reactie achter onder het actiebericht.

♥ voor een extra winkans mag je een email abonnement nemen op nieuwe artikelen.

Deze winactie loopt een week!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond