Home » Lekker shoppen: Jurk voor het najaar + winactie

Lekker shoppen: Jurk voor het najaar + winactie

Met de hitte van deze zomer heb ik voornamelijk jurkjes gedragen. Lekker loshangende exemplaren die de punten waar ik geen aandacht op wilde vestigen lekker verbloemden. Ik was er zo blij mee dat ik heb besloten om ook het komende najaar mooie jurken te blijven dragen. Met een panty of maillot ook met de koudere dagen lekker draagbaar.

Shoppen op Sans-online.nl

Toen ik mocht winkelen op Sans-online wist ik dan ook bijna meteen wat ik wilde hebben: Een toffe jurk voor het najaar! Met merken als Jacqueline de Yong, Noisy May, Vila, Esprit en EDC kon ik mijn lol op. De keuze wat betreft dameskleding is reuze en knopen doorhakken vond ik maar wat lastig. Maar het is gelukt!

Printjes printjes printjes

Ik had nooit verwacht dat ik de printjes trend zo zou omarmen, maar ik ben er helemaal weg van. Botanisch, bloemen (of valt dat ook onder botanisch?), dieren, grafisch… kom maar door. Met het najaar in gedachten werd het dan ook een fleurige jurk van Jacqueline de Yong met drie kwart mouwen. De kleuren wit, geel en blauw springen er echt uit (naast het zwart van de jurk natuurlijk). De jurk heeft een ronde hals met een open stukje op de rug. Het is een zogenaamde belt dress door de strikkoord. Deze knoop ik vlak onder mijn borsten zodat de nadruk niet hinderlijk op mijn buik wordt gelegd.

jurk voor het najaar

Jurk: Jacqueline de Yong | Blazer: Only | Panty: Pieces | Biker Boots: Schuurman & Schuurman

Ik voel me er lekker in. De jurk is van 100% viscose, maar zit erg comfortabel. Hij valt, door mijn lengte, een stuk over de knie. Omdat het natuurlijk ook een beetje fris kan zijn in de herfst heb ik er een bijpassende vest bij gekozen. Omdat dat dat één van de kleuren is die zo uitspringt én ik het een topkleur vind bij mijn huidskleur heb ik voor okergeel gekozen. En wat ben ik er blij mee zeg! Het is echt een superleuke combi geworden. Dikke panty eronder. Bikerboots erbij en gáán!

Win!

Vandaag maak je kans op €35,00 shoptegoed die je bij Sans-online mag besteden. Omdat het zo’n betaalbare webshop is ga je zeker iets weten iets moois hiervan kunnen kopen. Voor jezelf bijvoorbeeld. Mijn jurk bijvoorbeeld is nog net geen €20,00. Maar er is ook een mooie afdeling met herenkleding.

•Laat hieronder weten dat je meedoet.
•Like deze actie op Facebook en vertel het goede nieuws vooral voort.

 

Deze hele week maak je kans op leuke prijzen. Wil je zeker zijn dat je niets mist? Abonneer je dan op de email updates.

 

Andere acties van deze week:

Voorkom ongelukken in het zwembad met Ockyz zwemsokken + Winactie

Een super persoonlijk postercollage in de hal

 

Foto’s: Catharina Bee Photography••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond