Dinofans opgelet! Komende zomer komt er wel een heel bijzondere tentoonstelling naar Nederland. Begonnen in Edinburgh via Sheffield om vervolgens naar ons eigen jeneverstadje Schiedam te komen. Hierna wordt Cardiff nog aangedaan om tenslotte in Nottingham te eindigen. Maar liefst dertig levensgrote, brullende dinosauriërs met zwaaiende staarten. Het is duidelijk. Voor Jurassic Kingdom is alles uit de kast gehaald.

Dinosaurussen in Schiedam

In het Beatrixpark kun je ze van 7 tot en met 29 juli 2018 bezoeken. Natuurlijk ga je in eerste instantie voor die grote vervaarlijke beesten. En ze zijn er allemaal.  Uiteraard de Tyrannosaurus Rex en Triceratops, maar ook vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Het zegt mij niet meteen iets maar ook Deinonychus, Tenontosaurus en de zachtaardige, zestien meter lange, Diplodocus zijn er. De echte dinofan zegt het vast genoeg. De kinderen zullen ze geweldig vinden. Maar er is nog meer te doen en te zien in het Schiese.

Dagje uit

De dino’s vind je in het park verscholen tussen de bomen en aan de paden, maar er staat ook een educatief centrum. Leuk voor de oudere Dino fans! Neem vooral je kleedje mee bij lekker weer. Tussen al het kijken en ontdekken door kun je namelijk picknicken. Een dagje terug naar de prehististorie is natuurlijk pas compleet als je zelf beitel en hamer ter hand hebt genomen. En dat kan! Hiervoor is een heus opgravingsplek gerealiseerd. Je dino uitje sluit je af met een virtuele dino achtbaanrit.

Jurassic Kingdom tentoonstelling

Jurassic Kingdom: Waar dinosauriërs tot leven komen, is een reizende tentoonstelling die met behulp van een bekende paleontoloog (Dean Lomax) is gecreëerd. Doordat de dinosaurussen zo levensecht zijn neergezet is het een spectaculair dagje uit die je als dino fan niet wil missen.

Goed om te weten

Als je je kaartje online koopt, krijg je een beetje korting.  Daardoor kun je vanaf €11,00 een (kinder)kaartje kopen.

Wanneer: 7 t/m 29 juli 2018 (maandag en dinsdag gesloten)

Waar: Beatrixpark, Schiedam

 

Andere leuke uitjes:

Hoera! Het pretparkseizoen is van start
Julianatoren; een te gek dagje uit
Review Speelboerderij Vossenberg

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It