Home » Alle dinofans verzamelen! Jurassic Kingdom komt naar Nederland

Alle dinofans verzamelen! Jurassic Kingdom komt naar Nederland

Dinofans opgelet! Komende zomer komt er wel een heel bijzondere tentoonstelling naar Nederland. Begonnen in Edinburgh via Sheffield om vervolgens naar ons eigen jeneverstadje Schiedam te komen. Hierna wordt Cardiff nog aangedaan om tenslotte in Nottingham te eindigen. Maar liefst dertig levensgrote, brullende dinosauriërs met zwaaiende staarten. Het is duidelijk. Voor Jurassic Kingdom is alles uit de kast gehaald.

Dinosaurussen in Schiedam

In het Beatrixpark kun je ze van 7 tot en met 29 juli 2018 bezoeken. Natuurlijk ga je in eerste instantie voor die grote vervaarlijke beesten. En ze zijn er allemaal.  Uiteraard de Tyrannosaurus Rex en Triceratops, maar ook vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Het zegt mij niet meteen iets maar ook Deinonychus, Tenontosaurus en de zachtaardige, zestien meter lange, Diplodocus zijn er. De echte dinofan zegt het vast genoeg. De kinderen zullen ze geweldig vinden. Maar er is nog meer te doen en te zien in het Schiese.

Dagje uit

De dino’s vind je in het park verscholen tussen de bomen en aan de paden, maar er staat ook een educatief centrum. Leuk voor de oudere Dino fans! Neem vooral je kleedje mee bij lekker weer. Tussen al het kijken en ontdekken door kun je namelijk picknicken. Een dagje terug naar de prehististorie is natuurlijk pas compleet als je zelf beitel en hamer ter hand hebt genomen. En dat kan! Hiervoor is een heus opgravingsplek gerealiseerd. Je dino uitje sluit je af met een virtuele dino achtbaanrit.

Jurassic Kingdom tentoonstelling

Jurassic Kingdom: Waar dinosauriërs tot leven komen, is een reizende tentoonstelling die met behulp van een bekende paleontoloog (Dean Lomax) is gecreëerd. Doordat de dinosaurussen zo levensecht zijn neergezet is het een spectaculair dagje uit die je als dino fan niet wil missen.

Goed om te weten

Als je je kaartje online koopt, krijg je een beetje korting.  Daardoor kun je vanaf €11,00 een (kinder)kaartje kopen.

Wanneer: 7 t/m 29 juli 2018 (maandag en dinsdag gesloten)

Waar: Beatrixpark, Schiedam

 

Andere leuke uitjes:

Hoera! Het pretparkseizoen is van start
Julianatoren; een te gek dagje uit
Review Speelboerderij Vossenberg••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond