Home » Julianatoren speciaal open op stakingsdag basisscholen

Julianatoren speciaal open op stakingsdag basisscholen

Julianatoren open op stakingsdag basisschool

Voor de zomervakantie legden leraren van het basisonderwijs het werk neer. Hiermee wilden ze protesteren tegen onder meer de werkdruk en ongelijke beloning ten opzichte van collega’s in het voortgezet onderwijs. De staking duurde welgeteld 1 uur. Een uur die we makkelijk zelf thuis konden oplossen. Helaas heeft het niet geholpen en zal er nog een keer en langer gestaakt worden. Mijn vrije dagen zijn schaars en aangezien Benjamin in het (voortgezet) onderwijs werkt, is vrij nemen geen optie. Voor 5 oktober gaan we dus buitenschoolse opvang regelen. Eigenlijk best jammer.

Julianatoren open op stakingsdag basisschool

School dicht? Pretpark open!

Dat het nodig is, is natuurlijk minder leuk, maar waarom niet van de gelegenheid gebruik maken en er een leuk dagje uit van maken samen? Een aantal ouders vonden dat in elk geval een tof idee en wilden hiervoor Julianatoren bezoeken. Laat die nou net dicht zijn op die dag. Maar niet getreurd, want de fans worden enorm op hun wenken bediend. Julianatoren gaat speciaal voor deze dag open! Dus school dicht? Pretpark open! Alsof dat niet al ontzettend sympathiek is, geld er ook een speciaal tarief. Online kun je die dag namelijk een kaartje kopen met €7,50 korting waardoor je €15,00 entree betaalt.

Julianatoren

Wij zijn een paar keer te gast geweest in het park en hebben het elke keer weer erg naar ons zin gehad. Bij ons eerste bezoek was Mila 3 jaar en ook toen was er voldoende vermaak voor haar. 


Voor een goede indruk van het park kun je mijn blogs over de Julianatoren hier nalezen:

Julianatoren; een te gek dagje uit

Feestje met Party Piet Pablo in de Julianatoren

Vakantietip: AFAS sprookjesweken bij Julianatoren


Win een schoolreis

Naast de online stakingskorting kunnen de kleine bezoekertjes op 5 oktober ook een prijs winnen voor school. Neem hiervoor een tekening of knutsel mee waarop de school, leerkracht en/of klasgenoten staan afgebeeld en maak kans op een schoolreis voor de eigen groep in 2018. Gaaf toch?! Lever al dat moois, voorzien van eigen naam, geboortedatum, emailadres en naam school, in bij Jul’s brievenbus onder aan de toren.

Wist je trouwens dat als je een gezinsabonnement voor 2018 neemt, je de rest van dit seizoen (t/m 28 november) gratis het park kunt bezoeken? Dat betekent gratis genieten van oa Thomas de Stoomlocomotief, Halloween en het Mega Sint Spektakel.

Ik hoop dat de leraren op 5 oktober hun stem goed kunnen laten horen en dat het tot een oplossing zal leiden waar ze zich in kunnen vinden. Als het aan de Julianatoren ligt, hebben de kinderen in elk geval een fijne dag. Jul en Julia zullen ze met open armen ontvangen. ❤
 
 
 

Hoe ga jij deze dag invullen? Kon je vrij nemen of is extra opvang nodig? Ga je misschien iets speciaals doen zoals een dagje pretpark? Ik ben benieuwd!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond