Home » Jammer joh #4; Netflix & iets teveel Chill

Jammer joh #4; Netflix & iets teveel Chill

Mijn ‘Jammer joh!’ momenten vind ik nog steeds leuk om te delen. Dus het werd tijd voor een nieuw deel; numero 4.

Netflix en chill

De Amerikaanse betekenis van Netflix & Chill is mij bekend. Maar in mijn leven betekent het niks meer of minder dan Netflix & Chill. We installeerden ons gisteravond met een chippie, nootje, drankje en een boel goede zin om La Casa de Papel te kijken. Al weken nemen we ons voor om aan de befaamde serie te beginnen. Hij is me zo vaak aangeraden dat ik ‘m zelf ging aanraden. Na heel lang zoeken moest ik concluderen dat ik hoognodig een nieuwe bril moet of dat hij echt niet meer te zien is op Netflix. Ik ging uit van het laatste en gaf het op. Om vandaag tot de ontdekking te komen dat heel die serie Money Heist heet. Het resulaat wat Netflix steeds gaf elke keer dat ik La Casa de Papel intikte en geërgerd negeerde. Jammer joh!

Dikke buik

Dat al die Chill momenten met bijbehorende snackjes mij geen goed doen, vermoedde ik al. Mila drukte me onlangs nog eens met de neus op de feiten.

Mila: Je hebt echt een dikke buik mama.
Ik: Dat is niet zo aardig om te zeggen.
Mila: Ja, maar het is toch zo? Je buik is echt dik hoor!

Tsja, kinderen en dronken mensen he….

Kinderfeestje

Mila had een kinderfeestje en blind liepen we samen naar de flat waar de jarige job woont. Omdat ik niet zeker was van het huisnummer bekeek ik voor de deur op mijn telefoon een foto van het kaartje. Bijna op hetzelfde moment zag ik dat er keurig een naambordje hing. Alleen kwam het nummer niet overeen met het nummer wat ik zojuist op mijn telefoon had gezien. Oeps! Verhuisd? Bij nadere bestudering van het kaartje bleek het feestje ergens anders te zijn. De daadwerkelijke locatie was niet veel verder weg gelukkig.

Kortpittig kapsel

Dik een jaar geleden kreeg ik de kolder in mijn kop en knipte mijn toch al niet zo lange haar rigoreus af. Kortpittig it was! Spijt. Spijt! Als haren op mijn hoofd. Er af ging makkelijk, maar dat groeien vlot niet zo. Dus ik besloot de natuur een handje te helpen. Voor het haar van Mila zit ik in een haarmethode groep (de Curly Girl methode) en daar zag ik laaiende recensies over een bepaald haargroeimiddel. Ook twee collega’s van mij zijn enthousiast. Toen mijn pot met de haarvitamines binnen kwam, was ik enorm blij. Ein-de-lijk! Laat de haarwonderen maar gebeuren. De Man merkte droog op: Dus deze blauwe beertjes die naar bosbessensap smaken, gaan je haar weer laten groeien? En je weet zeker dat het geen scam is?

Uhm….

 

Afbeelding van popcorn via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Mijn kinderen lachten mij hartelijk uit toen ik dacht dat Netflix en Chill gewoon relaxen op de bank was.
    Wat betreft je haar: ik voel helemaal met je mee. Ik heb in het verleden ook vaak de schaar er in laten zetten om vervolgens spijt te krijgen. Nu trap ik er niet meer in!

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond