Home » Is de BMW 1 serie de ideale auto voor mij?

Is de BMW 1 serie de ideale auto voor mij?

Inmiddels zijn er nog drie serieuze kanshebbers, waaronder een auto uit de BMW 1 serie. In deze blog vertel ik je graag waarom

Eerder deelde ik met jullie mijn zoektocht naar de ideale auto. Zoals ik in die blog al zei: een auto kopen is niet even een jurkje dat je online koopt, thuis past en vervolgens weer terug stuurt als hij toch niet zo mooi zit als gehoopt. Nee, een auto is een serieuze aankoop en daarom heb ik er ook flink mijn tijd voor genomen. Inmiddels zijn er nog drie serieuze kanshebbers, waaronder een auto uit de BMW 1 serie. In deze blog vertel ik je graag waarom deze auto mijn aandacht heeft getrokken.

BMW 1 serie: het uiterlijk

In het kader van het oog wil ook wat: ja, deze auto is wel echt een beauty. Het maakt me niet zoveel uit welke generatie BMW 1 serie: ik vind ze allemaal prachtig. En om eerlijk te zijn is het uiterlijk van een auto toch wel echt een van de dingen die ik het belangrijkste vindt. Noem me oppervlakkig, maar het is nu eenmaal zo. Ik wil trots zijn op mijn auto en dus wil ik vooral dat ik hem mooi vind. Nou, dat lukt wel met de BMW 1 serie hoor, zeker met de nieuwste generatie. De BMW 1 serie is een sportief model en ja, daar heb ik wel een zwak voor. Ik hoef geen degelijke auto, geef mij maar een lekkere sportieve bak!

Ook van binnen perfect!

Ja, het uiterlijk is belangrijk, maar wanneer ik in mijn auto rondrijd, krijg ik daar natuurlijk niet zoveel van mij. Dus ook de binnenkant van de auto vind ik echt wel belangrijk. Ik word oprecht gelukkig van mooie autostoelen, kleuren die perfect passen bij elkaar, leuke snufjes en knopjes en ga zo maar door. Er zijn zeker BMW serie 1 auto’s die hier aan voldoen; de afwerking is zeker bij de nieuwe generatie strak en modern. Het scherm dat bij de nieuwste uitvoeringen bovenop het dashboard zit maakt het helemaal af; ik word wel blij van zo’n toffe gadget. Ideaal voor de routeplanner of bediening van je radio.

Op de achterbank

Ok, toegegeven: op de achterbank heb je niet al teveel ruimte, maar kinderen hebben ruimte genoeg. Nou ja, misschien niet voor een autoreis van 20 uur naar Spanje, maar zeker wel voor al je (korte en lange) ritjes in Nederland en omstreken.

De kosten

Tsja, de kosten, dat is altijd even slikken. Hoe nieuwer, hoe duurder, dat is logisch. En als je een BMW vergelijkt met bijvoorbeeld de Volkswagen Golf, ook een sportieve auto, dan kom je echt wel wat duurder uit. Maar, hoe cliché het ook klinkt, dan krijg je ook wel wat.

Ik ben er zelf dus nog niet helemaal uit wat het gaat worden, maar de BMW 1 serie staat absoluut in mijn top 3. Wat het uiteindelijk gaat worden weet ik nog niet, maar natuurlijk deel ik dat met jullie zodra de aankoop gedaan is!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond