Home » Hoe ik mijn #vettepenszietgeenmens houding het keukenraam uitmieterde

Hoe ik mijn #vettepenszietgeenmens houding het keukenraam uitmieterde

Twee weken geleden ging het knopje om bij mij. Ik zei vaarwel tegen Tony en Johnny en heette een Weight Watchers coach welkom. Ik vloog door de eerste week met nadien een mooi 1,7 kilo minder op de weegschaal, maar de vakantie staat voor de deur. Wat nu? #workforprogress zegt het engeltje op mijn linkerschouder, #yolo hoor ik vanuit de bengelhoek op rechts.
 

#vettepenszietgeenmens

 
En dan zomaar opeens op een zaterdagochtend, de eerste van mijn vakantie notabene, overviel mij het gevoel dat ik iets moest doen. Wilde doen. Nu! Mijn #vettepenszietgeenmens houding gooi ik, tijdens het smeren van de boterhammen voor de kinderen, het keukenraam uit. Voor ik me kan bedenken, zit de Start to Run app op mijn telefoon. Dan realiseer ik me dat het ochtend is en ik onze douchecel nog niet van binnen heb gezien. Wat doe je? Douchen, hardlopen en dan weer douchen? Niet echt logisch, laat staan duurzaam, maar tijdens het rennen anderen trakteren op een vleugje van mijn ochtendtoilet lijkt me ook niet echt fris.
 

 

#vanshitnaarfit

 
De bekende gulden middenweg, een paar billendoekjes voor wat okselfrisheid, een schone onderbroek en wolkje parfum later begon mijn avontuur met Evy. 3,2,1 Hup met die loopbeentjes hoorde ik in een mooi Belgisch accent. Ik schoot in de lach en ging van start. #vanshitnaarfit, hier en nu! Het ging niet hard, maar ik hield me keurig aan het lopen/ wandelen/ lopen schema. Kijk mij eens #wannabefitmom zijn. Ik rockte die hashtag keihard in mijn vette alles is van de Lidl sportoutfit.
 

#pictureoritdidnthappen

 
In de brandgang achter het huis maakte ik op de terugweg snel nog een #pictureoritdidnthappen. Stiekem maakte ik er eigenlijk 10 en geen één was #instagramproof helaas. Binnen overlegde ik nog snel met De Lief of je sportkleren meteen wast of dat buiten uithangen misschien ook een idee is voor nog 1 keer gebruik over 2 dagen. Toen ik boven eindelijk mijn sportbeha uitgewurmd had en hem in mijn handen had, leek dat een enorm stupide overleg. Ieeuw!
 

Koude douche

 
“Ik kan wel een koude douche gebruiken”, kreeg voor mij een volstrekt nieuwe lading. Kan je huid dorst hebben? De mijne had dat. *insert Marokaans accent* Ik zweer het! Het koude water spoelde even later niet alleen mijn zweet weg, maar ook alle irritante hashtags die tijdens het lopen ineens op kwamen poppen.
 

#fitgirl

 
Eén zwaluw maakt nog geen zomer en een eerste rondje met Evy maakt van mij nog geen #fitgirl bedenk ik me als ik mijn bezwete kleren in de wasmachine stop. Gelukkig is mijn vastberadenheid niet door het doucheputje gespoeld. Ik verheug me op nog meer Belgisch gezelligheid uit mijn oortjes. Vakantie of geen vakantie, ik ga door! Die iritante #’s laat ik wel thuis. Beloofd!
 
 
 
 
Voor Cassandra ~ Linda en Bianca 
Omdat irritante hashtags voer voor leuke gesprekken zijn
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond