Home » Hoera voor vakantie! De #MC2017 helpt je aan inspiratie voor zomerse activiteiten

Hoera voor vakantie! De #MC2017 helpt je aan inspiratie voor zomerse activiteiten

mama challenge 2017 banner

Het is je vast niet ontgaan… het is rustig hier. Dat heeft natuurlijk een reden. Ik ben moe(der)! Ook heb ik duizend en één ideeën die ik wil uitvoeren. Ken je het? Heb je het druk, maak je het nog drukker voor jezelf. In plaats van pas op de plaats te maken en alles afhandelen, bevries ik en haal ik nog meer naar me toe. Zo ook de Mama Challenge 2017, een uitdaging vol inspiratie voor zomerse activiteiten. Toch moet deze challenge rust brengen. Plezier ook niet te vergeten. Voor mij en de kinderen. Niks meer en zeker niet minder. Ik heb zin in de vakantie.
 
mama challenge 2017 banner
 
Lees ook: Review Speelboerderij de Vossenberg
 

Hoera voor vakantie!

 
Lekker languit. Op bank, bed, tuinstoel, strandbedje is mij om het even. Ik ga het allemaal uitproberen. Niks doen is alleen niet zo voor kinderen weggelegd. De mijne in elk geval niet. Wat we gaan doen die dag is één van de eerste dingen die elke dag besproken moeten worden. Daarna komt pas een goedemorgen. Daarom verheug ik me nu al op de leuke dingen die deze uitdaging gaan brengen. Vooral Mila zal de activiteiten die bedacht zijn enorm waarderen.
 
Lees ook: Mama Challenge 2016; Doe een binnenactiviteit buiten
 

Inspiratie voor zomerse activiteiten

 
En het mooie… niks is verplicht. Ik zal doen wat ik leuk vind/ tijd voor heb en vooruit ook de kinderen hebben een zegje 😉 Denk aan knutselen, waterpret en gratis uitstapjes, maar er is nog meer op stapel. Typisch dingen die bijna iedereen leuk vind en een eigen draai aan kunnen geven. Zo heb ik vorig jaar de Mama Challenge gebruikt om aan te kondigen dat ik zwanger ben. Door in blogs te delen wat we doen kunnen we elkaar inspireren en op leuke ideeën brengen.
 

Mama Challenge 2017

 
We is in dit geval een groep van circa 40 bloggers! Als ik een activiteit doe en op mijn blog deel, zal ik ook vertellen wie hem nog meer hebben gedaan. Laat je ons ook weten als jij iets hebt uitgevoerd? Vinden we leuk!
 
 

 Voor inspiratie voor zomerse activiteiten gebruik en volg je #mamachallenge2017

 
Al mijn Mama Challenge blogs herken je op de website aan #MC2017.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond