Ik weet niet wat het is, maar ik word zo blij van nieuwe planners. Leeg en onbeschreven, vol beloftes van structuur, regelmaat en dingen gedaan krijgen. De realiteit is natuurlijk dat een planner een hulpmiddel is en geen genezer van mijn chaotische inborst. Desalniettemin…. liefde voor mooie planners! En onlangs kreeg ik een mooie toegestuurd: Een Happy Planner. Als dank voor het meedoen aan een planneronderzoek. Ik heb, met een beetje pijn in het hart, besloten om hem te verloten. Wil je graag er één en ben je benieuwd naar de indeling van een Happy Planner?

Vrolijk gekleurd

De producten van ‘me and my BIG ideas’ (Mambi) zijn vrolijk gekleurd. Of het nu om de stickers gaat, de notebooks of de planners. Je moet er wel van houden. En dat doe ik. Niet alles is verkrijgbaar in Nederland, maar de meeste dingen wel.

Classic Happy Planner

De Happy Planner is een populaire planner. Je kunt er zowel een boel creativiteit in kwijt als je leven goed organiseren. Ik heb de Modern Chic in een classic uitvoering.

Nog meer specificaties:

Merk: me and my BIG ideas (Mambi)
Formaat: 18 x 23 cm (7.75 x 9.75 inch)
Data: 18 maanden – Juli 2018 tot December 2019
Layout: Horizontaal
Bindwijze: Disc ringen

De eigen creatieve invulling zal voornamelijk met stickers en washi tape zijn. De indeling staat vast en er is niet veel ruimte om te tekenen of iets in die geest. Wel kun je je natuurlijk uitleven met doodles, gekleurde pennen etc. Modern Chic is een uitzondering overigens op de normaal bonte kleuren. Uitgevoerd in zwart wit grijs met rosé gouden folie accenten. Très chic!

Indeling van een Happy Planner

De planner begint bij juli 2018 en eindigt bij december 2019. Je kunt er dus 1,5 jaar mee doen. De indeling van een Happy Planner is duidelijk. Elke maand begint met een blad waar je belangrijke data, verjaardagen en “niet vergeten”  kunt noteren. Onderaan dit blad een kalendertje van de desbetreffende maand en de twee volgende maanden. Op de volgende pagina een inspirerende quote. Als je die pagina omslaat heb je notitieruimte en een monthly verspreid over twee pagina’s. Daarna begint de maand. De daily’s zijn verspreid over twee pagina’s waarbij de weekenddagen net zoveel ruimte hebben als een weekdag. Ook hier weer ruimte om notities te maken. Elke week heeft ook een speciaal blok. Ruimte om iets te noteren (waar je dankbaar voor bent, woord van de week, hoogtepunt van de week en één keer zelf te bepalen) en een quote.

Indeling van een Happy Planner

Indeling van een Happy Planner

Indeling van een Happy Planner

De Happy Planner is een Engelse agenda. De bladen worden bij elkaar gebonden met discs. Het mooie hiervan is dat je hiermee kunt variëren. Je kunt de discs vervangen voor andere en je kunt bladen toevoegen. Om passende gaatjes te maken, kun je de Happy Planner Punch gebruiken. Dit maakt de Happy Planner een planner die je makkelijk kunt personaliseren.

Win!

Ik had het al gezegd. Ik ga hem verloten. Dus!

Ik ben benieuwd:

•Welke quote zou jij graag terugzien in een planner?
•Volg je mij al op social media? Ik ben het meest actief op Instagram en Facebook.
•Extra: tag iemand die ook blij zou worden van deze planner. Als deze persoon vervolgens ook meedoet, maak jij extra kans. Als jij als tagger wint, krijgt degene die je hebt getagd een envelop van mij gevuld met planneraccessoires. Denk aan kaartjes, stickers en washi tape.

Onder degenen die de eerste twee stappen hebben doorlopen, zal ik deze Classic Happy Planner verloten. Als je hebt gewonnen én iemand hebt getagd ontvangt deze persoon van mij een gevuld envelopje.

 

Edit 2 september 2018: De winnaar is bekend. Bianca van der Heide gefeliciteerd! Je hebt Laura en Daniëla getagd en daarom krijgen ze beide een envelopje.

Meer lezen over planners?

Planner peace my *ss
Dit zit in de Mommy Lhey planner kit!
Zakenmam Agenda 2018; dé planner voor de moeder met een eigen bedrijf?
Een goede agenda voor werk en privé maakt het verschil | Flow Planners {+kortingscode}
Milly Pie planner; mijn manier om gezin, werk en hobby’s te combineren! | Review

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 26 Comments

 1. ‘There is never enough time to do everything, but there is always enough time to do the most important thing’

 2. Liefde is op weg zijn naar: jezelf te vinden in elkaar. *Toon Hermans

 3. “twee stapjes vooruit, één stapje terug is nog steeds vooruit” Deze omdat alles met vallen en opstaan lijkt te gaan maar we zo snel vergeten dat we die 2 stapjes vooruit gedaan hebben voordat we die ene terug vielen. Pas achterom kijkend zie je de vooruitgang, ondanks de stapjes terug

 4. Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light. Albus Dumbledore

 5. Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

  prachtige quote vind ik dat… of in het nederlands: Leven is het meervoud van lef!

 6. The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!

  Onder dat motto studeer ik nu ook een bachelor gezinswetenschappen als studerende moeder en kan ik in mijn laatste jaar met stage, afstudeeronderzoek,… wel een happy planner gebruiken

 7. Anny de Greef Reply

  het is niet erg als je dromen niet uitkomen, het is erg als je geen dromen hebt!

 8. Sonja Thelen Reply

  Volgende quote zo ik graag zien: waar een wil is is een weg, helaas zijn er op de mijne wegwerkzaamheden.

  Ik tag Lia Majoor, die zal dit vast ook leuk vinden!

 9. Beautiful girl, you were made to do hard things so believe in yourself

 10. Mijn lieflings staat zelfs in mijn mail handtekening en op mijn werkplek:

  “What if i fall? Oh but my darling, what if you fly?”

 11. carla van atteveld Reply

  omdat ik van de bergen houdt
  ‘wie in het dal blijft, ziet nooit de andere kant van de berg’

  @lesley , ik ga jou taggen op fb

 12. Stacey katuin Reply

  She believed, she could so she Dit it.
  Super leuke planner dit geeft mij toch zoveel rust lekker je eigen momentje in je planner met creaties die je leuk vind muziek volop aan in huis en gaan met die banaan❤️

 13. life is better in flipflops. Dat is zo ongeveer mijn levemsmoto 😉

 14. Ik doe graag mee gezin, werk en bedrijf betekend veel ballen in de lucht houden en dus goed plannen

 15. Als quote zou ik graag terug zien
  You are beautiful just the way you are so never change for others

  Ik wil graag nellie van de meer taggen

 16. Make everyday a happy day.
  Als ik deze quote lees de denk ik er altijd aan dat het zo belangrijk is om te genieten van de kleine dingen in het leven. Dat doe ik veel te weinig

 17. Ik zou graag de volgende quote zien:
  Succes is krijgen wat je wilt; geluk is willen wat je krijgt.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
%d bloggers liken dit: