Zoeken
Zoeken
Zo heb ik onze keuken ingedeeld
Home » Zo heb ik onze keuken ingedeeld

Zo heb ik onze keuken ingedeeld

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

De keuken, een belangrijke plek in huis! Bij ons in huis wordt er echt geleefd in de keuken. In de ochtend samen ontbijten, een kop koffie zetten voor bezoek, gezellig koken samen in de avond en nog even een wijntje inschenken… Het is daarom belangrijk voor ons dat de keuken naast gezellig, ook functioneel moet zijn! In dit artikel deel ik met je hoe wij onze keuken hebben ingedeeld en wat ik echt onmisbaar vind, lees je mee?

Servies en bestek

Wat ik altijd graag wilde in huis, was een mooie buffetkast. Ik heb daarom ook mijn mooie servies en wijnglazen niet in een keukenkastje staan, maar in de buffetkast. Wat ik wel in een keukenkastje heb staan, zijn de dagelijkse benodigdheden. Zoals ontbijt- en dinerborden, een paar glazen en kopjes, kommetjes voor de yoghurt of snacks en een besteklade met alle benodigdheden. Zo hebben wij ook tijdens een drukke ochtendspits, alles snel bij de hand!

Vaatwasser

En dan onze favoriet in de keuken, de vaatwasser vaatwasser ! Wij zijn zó blij dat we niet meer dagelijks veel tijd kwijt zijn aan afwassen, maar alles lekker makkelijk in de vaatwasser kunnen plaatsen! Dit is echt mijn absolute must in de keuken. Denk je dat een vaatwasser niet te betalen is? Dat is gelukkig niet het geval! Met wat rondkijken hebben wij ook een goedkope vaatwasser gevonden, zo hielden we nog geld over voor wat anders.

Voorraad en dagelijkse producten

Ik ben enorm blij met onze grote kelderkast! Hierdoor hoef ik niet alle voorraad en dagelijkse producten in mijn keukenkastjes op te bergen. Natuurlijk heb ik de meest dagelijkse dingen wel bij de hand, denk aan broodbeleg, ontbijtgranen en crackers. Deze staan apart in een klein keukenkastje. De rest berg ik op in onze grote kelderkast, zodat het niet té vol wordt in de keuken. 

Lees ook: De ideale verlichting kiezen voor onze keuken

Pannen, kommen en schalen

Wij hebben diepe keukenkastjes, waar uitschuifbare lades inzitten. Ideaal voor alle pannen, kommen en (oven)schalen! De pannen die wel gebruiken staan vooraan, zoals de wok-, soep- en koekenpan. Verder achterin de stoofpan en ovenschalen. Door de uitschuifbare lades kunnen we meer kwijt en hebben we geen loze ruimte over, ideaal!

 

Wat is onmisbaar in jouw keuken? En heb jij nog een handige tip voor het indelen van de keuken?

 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: