Zoeken
Zoeken
Ik neem me voor om…
Home » Ik neem me voor om…

Ik neem me voor om…

verboden bord met telefoon
Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ook ik heb een goed voornemen voor 2016. Voor ik die met je deel, vind ik het leuk om je mee terug te nemen naar een eerder goed voornemen. 1 januari 2012 was de dag dat ik zou stoppen met roken. Al het begin is moeilijk en zo ook dit voornemen. Ondanks vele moeilijke momenten is het mij gelukt. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit onder andere ook kwam omdat ik in februari erachter kwam in verwachting te zijn. Dan doe je het niet enkel voor jezelf meer, maar ook voor dat onschuldige en kwetsbare babietje in je.

verboden bord met telefoon

Terug naar nu. Het babietje is nu inmiddels een peuter van 3 jaar oud dat graag spelletjes wilt spelen, voorgelezen wilt worden en samen wilt knutselen. Maar soms heb ik daar geen zin in omdat ik even mijn mail wil checken, wilt rondsnuffelen op social media of… Eigenlijk niets wat belangrijker is dan er echt voor haar te zijn. Dus hup die telefoon gaat vaker aan de kant! Ik besef me dat het starten van dit blog en dit voornemen elkaar misschien in de weg gaan zitten, maar daar zal ik het balans in moeten zien te vinden. Wat ik inmiddels heb geleerd, is dat het bekend maken van je goede voornemens je kan helpen om deze ook daadwerkelijk vol te houden. Een beetje hulp en steun is nooit weg.
 
 
 

Vind jij het ook moeilijk om je telefoon weg te leggen?

 
 

Foto: stopbord met telefoon via Shutterstock

 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: