Voorleesboek met illustraties van patchwork: Bzzz in het bos

Een vast onderdeel van ons avondritueel is naast onder andere stoeien met papa en tandenpoetsen ook voorlezen. Het is het laatste wat we doen voor de nachtkusjes en een heel belangrijk onderdeel. Ik kijk dan ook altijd uit naar toffe aanvullingen voor onze boekenkasten. Met Bzzz in het bos van Janet Bolton kan ik met recht zeggen dat ik dat heb gevonden. Dit boek is een uniek zoek- en vindboek dat gemaakt is op basis van patchworkillustraties. Heel bijzonder! Janet Bolton De schrijfster van het boek, Janet Bolton, is al lang bekend als textiel artiest. Van lapjes stof maakt ze de mooiste...

Lees verder
Norara… Waar is geluk?

Norara… Waar is geluk?

Rosalie is echt een denker. Ze vraagt heel veel en komt ook met vragen waarvan ik denk... Euhh... Hou je je daar nu al mee bezig?! Dus toen het boek 'Norara... Waar is geluk?' voorbij kwam, dacht ik die moet ik hebben. Ik heb het boek eerst zelf gelezen en was...

Lees verder

Fan van gemak?

Voer je e-mailadres in om een melding te ontvangen zodra er een nieuwe blog online staat.