Home » Ik ging op stap met 3 kinderen en dit gebeurde er…

Ik ging op stap met 3 kinderen en dit gebeurde er…

Niks. Net zoveel als er daadwerkelijk te lezen is in artikelen met uitnodigende koppen, waarvan je weet dat die niet kloppen, maar waar je tegen beter weten in toch op klikt. Gewoon helemaal N I K S! De grootste rampscenario’s hadden zich in mijn hoofd afgespeeld over deze dag. Mila speelde voor het eerst in een voorstelling op school en geen haar op mijn hoofd die dat wilde missen. Het betekende wel met 2 kinderen heen en met 3 kinderen terug naar huis. De gedachte alleen al aan op stap met 3 kinderen moeten, was voer voor een beetje doemdenken. Geheel tegen mijn gewoonten in besloot ik vanmorgen toch maar ruim op tijd onder de douche te stappen. In mijn beleving was het trouwens ruim op tijd, in werkelijkheid paste alles perfect. Toen ik, op de tijd die ik van tevoren bedacht had, de deur uit liep miste ik iets. Geen luier of flesje of de huissleutels deze keer. Klotsende oksels waren hetgeen ontbrak.
 
Lees ook: Een kortpittig kapsel
 

 

Ik ben trots

 
Onderweg viel Bas in slaap in de wagen en ook uit de draagdoek klonk zacht geronk. Het zonnetje scheen en ik genoot. Op mijn gemak liep ik naar school en als klap op de vuurpijl was ik daar een kwartier te vroeg. Trots was ik. Op mezelf omdat ik eens een keer niet gejaagd door het leven ging. En trots op dat meisje dat, zelf ook niet minder trots, daar zo ontzettend haar best stond te doen. Zingen en ook het dansje gingen goed. Niet in het minst verlegen genoot ze zichtbaar van alle aandacht. Het was kwart over 11 en in plaats van dat ik 3 kwartier moest wachten, mocht ze al lekker mee naar huis. Onderweg naar buiten zag ik dat Benjamin ons had ingeschreven voor 10 gekookte eieren voor het paasontbijt. Een makkie!
 

op stap met 3 kinderen is vermoeiend voor iederen. Bas viel in slaap
Sommigen trokken het toch niet 😉

 
Lees ook: Twee paar luisterende oortjes gezocht
 
Mijn moeder heeft wat?!

 

Op stap met 3 kinderen

 
Om het lot te tarten besloot ik boodschappen te gaan doen. Jawel, met 3 kinderen. Daar hoefde ik slechts 2x te dreigen dat er geen ijsje gegeten ging worden om de boel weer in het juiste gareel te krijgen. Het leven is mooi! Deze fijne ochtend in een waterig zonnetje overdenkend, likten we even later aan een bolletje caramel met zeezout ijs. Lekkerder wordt het niet! Mijn vermogen om er een zooitje van te maken heeft vandaag verstek laten gaan. Op de vraag van Mila waarom ik 2 bolletjes mocht en zij “maar” 1, antwoordde de ijsboer trouwens met het volgende: “Omdat mama een grotere buik heeft.” Ik reken het goed!
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond