Home » Ik draag je voor altijd | European Babywearing Week 2017

Ik draag je voor altijd | European Babywearing Week 2017

Ik draag je voor altijd ♥ Een mooier thema had de allereerste European Babywearing Week wat mij betreft niet kunnen hebben. Een thema waar zowel draagmama’s als ook andere moeders zich echt mee kunnen verbinden. Of je nu een biologische, een bonusmoeder of moederfiguur bent.

Ik draag je voor altijd wil voor mij zeggen dat ondanks dat ik niet je biomama ben maar je meemama ik je toch zie als mijn eigen en ik heb je na de geboorte meteen mogen dragen en buidelen huid op huid. Draag je sindsdien in draagzakken en ook al ben je groot draag ik je nog altijd! •Maaike•

Vanaf het prille begin

Mooi vind ik dat! Voor elk kind begint het dragen in de buik. Veilig. Warm. Een hartslag ter geruststelling dichtbij. Ook na de geboorte gaat het dragen door. Soms wordt met de geboorte van een kind ook een draagmama geboren of herboren, maar wij mama’s dragen onze kinderen altijd. Ook zonder draagdoek of draagzak.

Ik draag je voor altijd, betekent dat ik er altijd voor je zal zijn. Je troost biedt en raad wil geven die knuffel omdat je het nodig hebt in alle zware tijden zullen mijn handen open staan om je in mijn armen te sluiten en te dragen. Ik draag je altijd betekent ook dat ik bij je zal staan in alle mooie tijden die je mee zult maken. Ik zal luisteren en blij voor je zijn voor alle dingen die jou zo gelukkig maken. Ik draag je voor altijd is dat ik je altijd als mijn kindje zal zien je nooit als moeder zal verlaten ik je altijd in waarde zal laten en laten zijn wie je bent. Ik ben er voor je in slechte en goeie tijden mijn hart heeft altijd een plekje voor jou en die zal je nooit kunnen verlaten. •Sanne•

Praktisch

In gedachten. Soms vol verdriet of bezorgdheid. In ons hart. Altijd met liefde en vertedering. Ik word altijd een klein beetje zweverig als ik het over het dragen van mijn kinderen hebt. De dagelijkse realiteit is eigenlijk anders. Mijn draagdoek is dé oplossing voor baby’s verdriet en de enige manier om soms iets gedaan te krijgen in en om het huis. Praktischer dan dat wordt het niet.

Ik draag je voor altijd, betekend voor mij: Dragen als het nodig is (bijv met de hond uitlaten) dragen als je getroost wilt worden, dragen als je moe bent of dragen als je gewoon even wilt knuffelen. Zowel de kleinste als de oudste. Dragen is liefde. •Shirley•

Achter het behang

Met beide benen op de grond en je hoofd in de wolken. Het moederschap zit vol tegenstellingen. Van liefdevol wiegen, dragen en koesteren tot ze soms met alle liefde achter het behang willen plakken.

Ik draag je voor altijd!
Eerst in mijn buik, wat was dat een zware tijd
Toen op mijn buik, heerlijk genieten
Na een tijdje kon je mijn rug op, lekker praktisch
En je zal voor altijd een heel speciaal plekje hebben in mijn hart •Angelique•

Troost

Ik draag je voor altijd. Alle tijd samen is ons helaas niet gegeven. Dit thema met zijn mooie woorden zal sommige moeders pijn doen, maar hopelijk vooral troostend werken.

Op mijn hart draag ik je maar even
In mijn hart voor altijd •Mary-Lou•

Dank je wel Sanne, Maaike, Shirley en Angelique voor het delen van wat “Ik draag je voor altijd” voor jullie betekent. Nu ben ik benieuwd wat dit thema met jou doet. Deel je het in de reacties?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond