Home » Ik ben er klaar mee! Het is genoeg. Basta! | WW#1

Ik ben er klaar mee! Het is genoeg. Basta! | WW#1

Aangemeld bij Weight Watchers

Zaterdag had ik een feestje. Hoewel ik er veel zin in had, overwoog ik af te zeggen. Ik was moe en had net mijn haar geknipt. Niks spannends, enkel dode puntjes, maar ik baalde van mijn kort pittige kapsel bovenop mijn plofkop. En voor die plofkop schaamde ik me. Ik ben toch gegaan. Iedereen weer zien en samen zijn met mijn gezin en vrienden woog zwaarder. En ik had geen spijt! Het was leuk, gezellig en met stomme grapjes ging ik mijn overgewicht te lijf. Ik nam me hartgrondig voor om me na de vakantie echt weer bij Weight Watchers aan te melden. Even nog een mooie aanbieding afwachten.
 
Lees ook: Bekentenis! Ik draag nog zwangerschapskleding.
 

Excuses

 
Dat waren mijn twee laatst verzonnen excuses. Wat voor zin had het immers om nu te betalen en af te vallen en daarna lekker te gaan eten op vakantie? Met elk pondje dat erbij kwam, schijn ik vergeten te zijn dat dat echt wel samen kan. Lekker eten en afvallen. Voor mijn bijna dagelijkse reep chocola heb ik niet genoeg punten, maar af en toe een pizza en een glaasje wijn kan makkelijk. Ik weet het uit ervaring. Eerder ben ik namelijk meer dan 10 kilo afgevallen. In plaats van te stabiliseren nam ik er genoegen mee. Was ik vergeten dat alles met TE ervoor als het gaat om afvallen een valkuil kan zijn. Ook TEvreden.
 
Aangemeld bij Weight Watchers
 

Weight Watchers

 
Tevreden ben ik allang niet meer. Ik surfde dus naar de site van de Weight Watchers en ik heb me weer aangemeld. Er is nu een mooie zomerdeal van €55,00 voor twee maanden. Toch nog een mooie aanbieding te pakken. Niet alleen online, maar echt naar een cursus. Omdat met de billen bloot bij mij werkt.
 
Lees ook: Chocola van Johnny Doodle, maar who the fudge is Johnny?
 

Ik ben er klaar mee!

 
Omdat ik mijn blote billen op dit moment verschrikkelijk vind. Van een dagelijkse reep chocola word je niet mooier en zeker niet gezonder. Ik ben er klaar mee. Op een vermoeide dag op kantoor is dat bijna mijn lijfspreuk. Van chocola en ander lekkers daarentegen heb ik nooit genoeg en zeg ik altijd ja tegen. Maar nu ben ik klaar met chocola, klaar met die dikke net zwangere buik en klaar met mijn verhoogde kans op diabetes. Mijn kans op diabetes is niet de statistische kans die iedereen met mijn leeftijd en gewicht loopt. Mijn kans op diabetes is gebaseerd op mijn oma die het had en op mijn moeder die vanaf vandaag een week lang in het ziekenhuis verblijft hiervoor.

Shit! Ik ben er klaar mee!
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond