Home » Hoe kun je iemand verrassen op gepaste afstand?

Hoe kun je iemand verrassen op gepaste afstand?

Hoe kun je iemand verrassen op gepaste afstand?

Of een kennis, vriend of familielid nu op afstand woont of je juist afstand wilt houden in verband met de huidige maatregelen: er zijn verschillende redenen om iemand te willen verrassen, zonder fysiek langs te komen. Hoe pak je dat aan? We delen leuke ideeën om iemand blij te maken op afstand!

Stuur mooie bloemen per post

Een ideale manier om iemand op afstand te kunnen verrassen? Stuur een mooi cadeau dat met de post meegaat. Bloemen bijvoorbeeld! En handig, je kunt zelfs kiezen voor bloemen die door de brievenbus passen: zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn op het moment van aankomst. Brievenbusbloemen zijn een prachtig idee, bijvoorbeeld in de lievelingskleuren van degene die je wilt verrassen! Van bloemen die water nodig hebben tot juist droogbloemen: je hebt veel om uit te kiezen. Zo zit er zeker iets moois tussen.

Bijpassend cadeau via de brievenbus

Geef je liever iets anders dan bloemen aan degene die je wilt verrassen? Dat is natuurlijk ook een optie! Er zijn verschillende cadeaus te vinden die je gewoon door de brievenbus kunt sturen. Denk aan een brievenbus cadeau zoals een puzzel: een leuk presentje waarmee je je kennis meteen een leuke activiteit bezorgt! Je kunt het cadeau ook helemaal passend maken voor de gelegenheid waarbij je iemand wilt verrassen, met bijvoorbeeld een speciaal verjaardagspakket. Wat een feest!

Schrijf een mooie brief

Nog een idee om via de post te doen: schrijf je kennis een mooie brief. Van een kort kaartje tot een brief van meerdere pagina’s lang – het is natuurlijk aan jou om te bepalen hoe je dat het liefst invult. Eén ding is zeker: een kaartje kan echt iemands dag opfleuren! Ook is zo’n brief een ideale manier om eens iets liefs tegen iemand te kunnen zeggen, waar je face to face misschien meer moeite meer hebt. Verder is dit een mooie methode om een vriend of vriendin te verrassen die je misschien al veel te lang niet meer hebt gesproken. Daar leent een kaartje zich perfect voor. Een kleine moeite, een groot resultaat.

Neem een videoboodschap op

Ben je niet zo van het brieven schrijven? Dan is het een ander mooi idee om een videoboodschap op te nemen en naar je vriend of familielid toe te sturen. Zeker als jullie elkaar alweer even niet hebben gezien, is dit een lief gebaar. Zo ziet en hoort de ontvanger je immers weer eens, ook al is het digitaal! Een fijne manier om iemand een hart onder de riem te steken, beterschap te wensen, te feliciteren of om gewoon lekker bij te kunnen kletsen. Zo zie je maar: ook als je afstand wilt houden, kun je iemand nog altijd goed in de watten leggen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond