Home » Je huis altijd netjes op orde? Lees hier wat kasten kunnen doen voor jou!

Je huis altijd netjes op orde? Lees hier wat kasten kunnen doen voor jou!

Heb je een druk leven en heb je nooit veel tijd om je huis op orde te houden? De juiste kasten in de juiste kamers doen wonderen.

Heb je een druk leven en heb je nooit veel tijd om je huis op orde te houden? De juiste kasten in de juiste kamers doen wonderen. Maar welke kast heb je nu precies nodig in welke ruimte in je huis? Wij gingen voor jou even op zoek en we kwamen uit bij Cavetown. Laat je echter niet misleiden door de naam Cave… Deze kasten passen in elk interieur. Lees hier verder en laat je inspireren.

1. Kasten in de woonkamer

In je woonkamer heb je waarschijnlijk twee gedeeltes: de salon en de eetkamer. In je salon plaats je een tv-kast en eventueel een kleine buffetkast. Leuk is ook bijvoorbeeld een wijnkast of zelfs een bartafel en -stoelen. In je eetkamer voorzie je een dressoir. Maar ook kleine of grote vitrinekasten zijn hier een mooie aanwinst. In functie van wat je al dan niet aan het oog wil onttrekken, kies je voor open vakken, deuren, laden en glazen deuren.

2. Kasten in de keuken

Misschien heb je geen ingebouwde keuken of wil je je bestaande keuken makkelijk uitbreiden? Dan kies je ook hier voor een buffetkast of een vitrinekast. Je servies krijgt meteen een mooie plek.

3. Kasten in de slaapkamer

In de slaapkamer plaats je logischerwijze een klerenkast. Ook nachtkastjes, een ladekast en eventueel een schoenenkast zijn perfect in de slaapkamer.

Heb je een druk leven en heb je nooit veel tijd om je huis op orde te houden? De juiste kasten in de juiste kamers doen wonderen.

4. Kasten in de kinderkamer

In je kinderkamer kun je niet genoeg kasten hebben. Er zijn heel wat spullen van je kids die je netjes probeert op te bergen: kleren en speelgoed, benodigdheden voor school. Daarnaast kun je ook een vitrinekast plaatsen om mooie dingen uit te stallen. Je kinderen krijgen hiermee hun speelgoed en gadgets altijd te zien en ze hebben ze allemaal meteen bij de hand.

5. Kasten in de badkamer

Naast je ingebouwde badkamerkasten kun je nog extra kastjes plaatsen. Je creëert daarmee niet alleen meer opbergruimte. Je kleedt er je badkamer ook mooi mee aan. Er bestaan al kleine kastjes, bijvoorbeeld met glazen deuren, waarmee je een klein hoekje in de badkamer opvult. Hierin plaats je je verzorgingsproducten zodat je ze nooit meer hoeft te zoeken in lades of achter deuren.

Als we bovenstaande even herlezen, dan merk je dat vitrinekasten zeer veelzijdige kasten zijn. Je hebt een gedeelte waarbij je spullen aan het oog kunt onttrekken en anderzijds een gedeelte waar je overzichtelijk zaken kunt in opbergen. Denk gerust eens out of the box en experimenteer met dit type van kasten!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond