Home » Hou het gezellig op de (achter)bank + sinterklaasbloghop winactie (gesloten)

Hou het gezellig op de (achter)bank + sinterklaasbloghop winactie (gesloten)

sinterklaasbloghop logo

Al die kilometers die afgelegd worden tijdens de feestdagen… wat doen we onszelf soms aan? Door weer en wind onderweg naar de volgende beker warme chocomelk. Pakjesavond bij de schoonouders, 1e kerstdag bij je ouders of misschien wel andersom. 2e kerstdag eventueel even binnenwippen bij je eigen oma’s en opa’s. En vooruit, nu we toch onderweg zijn, nog even snel voor het jaar voorbij is langs tante Truus. Gezellig! Is het ook gezellig op de achterbank?

Mijn kinderen zijn heel divers wat betreft hun gedrag in de auto. Mila vind het allemaal prima, vermaakt zich wel en anders doet ze wel een dutje. Bas daarentegen vind het allemaal niet zo. Van hem hoeft dat gewurm in een krappe maxi cosi niet. Liever klimt hij overal op en af. Laat dat nou niet zo’n geschikte activiteit zijn voor in de auto. Dus ik zing me rot en klap er bij als een idioot in mijn handen. Alles om het voor hem maar gezellig te houden op de achterbank. Hoe het kan dat Benjamin nog zo verliefd naar me kan kijken is voor mij echt een raadsel.

Nu we zo zachtjes aan december naderen begint de familie voorzichtig te informeren naar de plannen. Met kinderen die in oktober en november geboren zijn, zijn we twee keer thuisgebleven met de feestdagen. Was net zo gezellig! Ik zou je echt heel veel tips kunnen geven om de gezelligheid op de achterbank erin te houden, maar eigenlijk heb ik er maar één. Blijf thuis! Echt waar. Het is geen perfect plan dat geef ik meteen toe. Een krijsend kind op de achterbank of ontevreden familie. Kiezen is soms zo makkelijk niet.

De familie bij ons thuis uitnodigen is ons gulden middenweg. Een gezellige middenweg moet ik meteen eerlijk toegeven. Want deze dagen doorbrengen met ze, samen eten, lachen en genieten van de kleinsten is toch wel heel waardevol. Niet op de achterbank, maar gewoon op onze hoekbank. De berg afwas nemen we maar voor lief. Je kunt immers niet alles hebben!
 
Lees ook: Ik heb gewint!
 

Winactie

zoekzakjes

Wil je het ook gezellig houden op de bank komende feestdagen? Doe dan mee met de winactie. Voor het pakket wat je kunt winnen is het om het even om welke bank het gaat. De driezitter van oma, je eigen hoekbank, een treinbankstel of de achterbank. Gezellig zal het voor de kinders zijn met een zoekzakje en een activiteitenboek. Het zoekzakje wordt ter beschikking gesteld door Zoekzakjes. In ieder zakje zitten 25 verschillende mini’s om te zoeken. De zakjes zijn gemaakt van 100% biologisch verstevigd katoen. De naden worden dubbel gestikt, zodat de zakjes ook geschikt zijn voor de kleintjes. Je mag in overleg met Marieke zelf een thema voor de mini’s en een leuk stofje kiezen. 
 
 
Maar dat is nog niet alles. Naast het superleuke zoekzakje ontvangt de winnaar ook het Groot Uitwisbaar Activiteitenboek van Usborne voor nog meer plezier. En nog meer plezier en nog meer plezier. Want uitwisbaar! Nu wil je natuurlijk weten wat de voorwaarden zijn.

• Laat in een reactie weten dat je meedoet.
• Liken, delen of reageren op Facebook wordt enorm gewaardeerd.
 

Sinterklaashop

 
Vandaag is een speciale dag. De dag van de Sinterklaashop om precies te zijn! Een initiatief dat in het leven  geroepen en georganiseerd is door Yvonne. Zoals je hebt kunnen lezen geef ik een leuk pakketje weg, maar niet alleen bij mij valt er wat te winnen. Er doen wel 40 bloggers mee. Het is een hop of niet natuurlijk. En het mooiste… bij iedereen maak je dus kans op een mooie prijs.
 

Hop hop hop

 
Het kan zijn dat je de hop bij mij begint of via Esmée hier terecht bent gekomen, in beide gevallen vervolg je de hop door een bezoekje te brengen aan Merel. Zij zal je doorverwijzen naar de volgende blog en zo ga je bij alle blogs even buurten totdat je hop rond is. Als je dan toch bij Merel bent, neem daar dan vooral even een kijkje. Niet geheel toevallig is zij één van mijn favoriete bloggers. Momenteel ben ik erg blij met haar nieuwe rubriek Lees mee. In deze blogs deelt zij de leukste artikelen van anderen met je. Merel is een gunner en daarom voor mij eentje met een hele hoge gunfactor.

Bij Esmée maak je kans op een Project Mc² pop, bij mij een plezier voor onderweg pakketje en bij Merel een sinterklaas surprisespel. En dit zijn dan maar 3 van de 40 winacties. Dat geeft een hele nieuwe definitie aan de term voor ieder wat wils. Hop ze!
 
 
 
Edit: En de winnaar is eindelijk bekend…… Bianca! Je hebt persoonlijk bericht ontvangen over de afwikkeling van de prijs. Bedankt allemaal voor het meedoen. In januari bestaat mijn blog 1 jaar en hier wil ik feestelijk bij stilstaan met leuke winacties. Fijne feestdagen!
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond