Hoera, Sem was jarig! Dag dreumes, welkom peuter. De afgelopen dagen was het hier alleen maar feest. We vierden op zondag zijn verjaardag met familie en vrienden. Dinsdag mocht hij trakteren op de opvang en woensdag was hij echt jarig. En zoals gebruikelijk maken we dan van het ontbijt iets extra’s. Lekkere broodjes en croissantjes, vers fruit en met z’n allen aan tafel. Met Moederdag en mijn verjaardag krijg ik er een glaasje bubbels bij. Met Vaderdag en de verjaardag van De Man zorg ik voor wentelteefjes. Cadeautjes en een lief kaartje er bij en je dag kan niet beter beginnen.

Moederdag 2018 / instagram mamaLou blogt

Al langer had ik de wens voor een tafelkleed. Het is echt zo’n heerlijk kneuterige droom van vroeger voor ik überhaupt moeder was. Inmiddels weet ik dat als het gaat om dromen over het moederschap de werkelijkheid net iets anders kan zijn, maar die tafelkleed leek me toch nog steeds erg leuk. Maar waar koop je zo’n kleed dat wél leuk en niet ouderwets is? Inmiddels weet ik het antwoord: bij Bulbby!

Lees ook: Gepersonaliseerde cadeau’s voor Moederdag van Bulbby

Bulbby

Bulbby is een webshop die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde cadeautjes. Denk hierbij aan een kinderkoffer, kinderservies of een sporttas met bijvoorbeeld een bedrukte naam. Toen ik iets mocht uitzoeken uit de webshop twijfelde ik geen moment: het moest en zou een tafellaken worden!

Je hoopt op een perfect mooi plaatje, maar soms gaat het zoals het gaat. Dit is het resultaat van een haastig ontbijtje voor een ongeduldige en jarige peuter. Dit stukje tekst had overigens niet toepasselijker kunnen zijn. Want ondanks dat de tafel niet picture perfect gedekt was, was het een heel mooi moment. En dat telt! ❤

Gepersonaliseerd tafellaken

Mijn gepersonaliseerd tafellaken meet 140×280 en is dus erg groot (er is ook een kleinere maat). Perfect voor onze lange tafel. Je kunt kiezen tussen de kleuren wit en grijs en verschillende opdrukken. Daar heb ik nog wel het langst over gedaan, beslissen welke tekst ik op het tafelkleed gedrukt wil hebben. Uiteindelijk is het dit geworden:

Cooking is love made visible.

De witte opdruk ziet er mooi uit. Je kunt ook uit een aantal andere kleuren kiezen voor de opdruk. Wit vond ik het best bij het grijs passen. Ik heb het kleed nog niet hoeven wassen, maar dat kan op maximaal 60°.

Lees ook: Mijn tips voor kindvriendelijk tafelen (ook met kerst)

Foto Bulbby.com

Gezellig!

Een tafelkleed geeft een tafel meteen iets gezelligs. Ik ben daarom enorm blij met de mijne. Ik verheug me nu al op het volgende feestelijke ontbijt of etentje.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: