Home » Hoera! Bas is 1 jaar + winactie (gesloten)

Hoera! Bas is 1 jaar + winactie (gesloten)

Ik zal proberen alle cliches te vermijden, maar ik weet nu al dat dat lastig gaat zijn. Mijn klein ventje, mijn lachebekje, de ontzettende deugniet is namelijk jarig. Niet zomaar een verjaardag, maar de allereerste!
 
20161002_091512
 
Afgelopen week ging het over niets anders op de blog, sorry. Dit kwam natuurlijk ook door de winacties die ik eraan gekoppeld heb. Ook vandaag heb ik er één; de allerlaatste. Ik praat je eerst even lekker bij over Bas en daarna ga ik snel over naar de winactie.
 
Ik weet het nog goed. ‘S ochtends had ik een controle in het ziekenhuis en daarna heb ik nog boodschappen gehaald. Op de fiets notabene. Ik voelde me dus kiplekker en niets wees er op dat de bevalling spoedig zou beginnen. Die middag begon het echter al te rommelen. In de nacht vertrokken we naar het ziekenhuis en later die dag is ook deze bevalling uiteindelijk in een keizersnede geëindigd. Op 2 oktober 2015.
 
fb_img_1475397939967
 

fb_img_1475397912153

 

Een jaar later

En nu zijn we gewoon zomaar een jaar later. De schattige baby is niet meer. In plaats daarvan heb ik een klein kereltje dat precies weet wat hij wel en niet wilt, dat zich de kaas niet van de brood laat af eten door grote zus. Dat inmiddels heel goed weet wanneer hij kattekwaad uithaalt en dat vervolgens weer meteen goed met je maakt met zijn lieve lach.
 
20160926_200051
 
Een lach die wij de afgelopen weken jammer genoeg iets minder hebben gezien. Er is duidelijk iets gaande, een ontwikkeling en/of tandjes. Dat hij zich ontwikkelt is duidelijk merkbaar. Vanmorgen bijvoorbeeld scheurde hij voor het eerst zijn broodkorst netjes af in plaats van alles meteen in zijn mond te proppen. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Komende maanden zal hij zich nog meer ontwikkelen en ons versteld laten staan. Ook al is er vaak sprake van het tweede kind syndroom, een kindje, je eigen minimens zal altijd een groot wonder blijven.
 
20161002_093101
 
Voor ik sentimenteel ga worden en alsnog wat cliches uit de kast trek, ga ik over naar de winactie.
 

Winactie

Deze laatste winactie van deze feestweek maak je kans op een verjaardagskroontje van krijtstof! Je hebt van die mensen die zo creatief zijn, die kunnen veel zelf maken. Zo iemand is Bianca van Fulltimemama. Ze is heel creatief en plaatst enorm leuke diy’s op haar blog. Ook maakt ze regelmatig zelf kleding voor haar dochtertje. Mijn verzoekjes om iets moois voor Bas of Mila te maken werden echter niet gehonoreerd. Onlangs is ze toch voor de bijl gegaan en heeft ze toegezegd een verjaardagskroontje voor Bas te maken.
 

20161002_100002
Verjaardagsoutfit inclusief kroontje versierd door mij en Mila. Ik zal later het artikel updaten met een draagfoto van het kroontje.

 
Onder het mom van geef mij een vinger en ik neem je hele hand, heb ik haar zover gekregen niet één, maar twee kroontjes te maken. Jij kunt kans maken op die tweede.

• Ik hoor graag in de reacties op de blog of op Facebook dat je meedoet en voor wie.

• Delen, liken en volgen wordt als altijd enorm gewaardeerd en levert je extra winkansen op. Laat in je reactie weten wat je precies gedaan hebt.
 
 
Arme Bianca! Ook voor Astrid kon ze aan de slag voor zo’n te gek kroontje. Wil je een draagfoto zien van het kroontje en/of hoe je deze zelf kan maken? Neem dan een kijkje op de blog van Astrid waar Bianca waar geheim prijsgeeft.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond