Home » Hoe kan ik zelf gemakkelijk een geboortekaartje maken?

Hoe kan ik zelf gemakkelijk een geboortekaartje maken?

Al tijdens je zwangerschap is het handig om het geboortekaartje te maken. Maar wat moet daar nou opkomen? Lees hier handige tips om niet te vergeten!

Jullie kleine wondertje is onderweg! Waarschijnlijk zijn jullie al druk bezig met alle voorbereidingen. De kinderkamer, lieve kleertjes en – niet te vergeten – het geboortekaartje! Leuk om te maken en ook nog eens fijn om lekker op tijd mee te beginnen. Zoek wat fijne inspiratie op en geniet van deze mooie tijd. Droom, denk en laat je creativiteit de vrije loop. In dit artikel geven we je graag wat tips hoe je je eigen one-of-a-kind geboortekaartje kunt maken. Laten we beginnen!

Een thema dat goed voelt

Ga je geboortekaartjes voor een meisje maken? Leuk! Een geboortekaartje in de vorm van een regenboog, een lief, zoet kaartje met velvet-look of ga je juist voor iets stoerders? Laat je inspireren door de vele verschillende stijlen die er te vinden zijn of kies voor één van de populaire trends, zoals een romantic bohemian kaartje met warme kleuren, gave patronen en verschillende texturen.

Fijn zelf ontwerpen

Het thema is gekozen, super! Maar, hoe maak je een geboortekaartje? Of je nu kiest voor een kaart op echt berkenhout, op kraftpapier of in de vorm van een hartje, je mag lekker bij jezelf blijven. Doe vooral wat goed voelt! Daarnaast moet je natuurlijk ook nadenken over wat je graag over jullie kindje wilt schrijven. Er zijn natuurlijk een aantal dingen die altijd op de kaart mogen staan, zoals de naam, geboortedatum en contactgegevens. En je mag dit altijd uitbreiden door er bijvoorbeeld een leuk verhaaltje, quote of mooie tekst bij te zetten. Heb je meerdere kaartjes ontworpen en kun je nog niet kiezen? Geen zorgen, bestel van allemaal een proefdruk zodat je de kaartjes zelf nog even op je gemak thuis kunt bekijken.

Finishing touch

Jouw zelf ontworpen geboortekaartje mag bijna naar je lieve familie en vrienden toe! Tenminste, als je een mooie bijpassende envelop en sluitzegel hebt gekozen. Er zijn zoveel mooie opties om uit te kiezen. Heb je bijvoorbeeld een geboortekaartje met een romantisch thema? Kies dan voor een envelop met een gouden inlay in een fijne zachte kleur. Een sluitzegel in de vorm van een hartje met folie maakt jouw geboortekaartje natuurlijk nóg completer. Extra leuk als dit iets is wat terugkomt in jouw eigen ontworpen geboortekaartje. Veel geluk in deze mooie tijd!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond