Home » Hoe maak je seks met jezelf echt leuk?

Hoe maak je seks met jezelf echt leuk?

Vroeger was het een zonde wanneer je de hand aan jezelf sloeg.Maar inmiddels is seks met jezelf heel normaal, lees maar mee!

Vroeger was het een zonde wanneer je de hand aan jezelf sloeg. Kerk en staat deden er alles aan om te zorgen dat met name vrouwen niet zouden ontdekken welk plezier hen onthouden werd. Gelukkig zijn deze tijden voorbij en is er tegenwoordig volop ruimte voor vrouwen om de geneugten van hun eigen lichaam te beleven. Sterker nog; er is een hele batterij aan middelen die je kunt gebruiken om de soloseks nog leuker te maken. Mocht jij door de bomen het bos niet meer kunnen zien omdat het aanbod zo groot is, dan zullen wij hier een aantal tips op een rij zetten waarmee je heel nieuwe ervaringen kunt beleven.

Soloseks is een kunst

Sommige mensen worden levenskunstenaars genoemd en eigenlijk zou er ook zo’n term moeten zijn voor mensen die seks tot kunst weten te verheffen. Er is namelijk heel veel mogelijk en er liggen ervaringen op te je te wachten die je niet voor mogelijk had gehouden. Neem bijvoorbeeld de satisfyer. Deze sextoy is sinds 2017 op de markt en nu al ongekend populair. Het is namelijk een masturbator die met drukgolven werkt. Je kunt het apparaat op je clitoris zetten en vervolgens wordt het geheel op subtiele wijze vacuüm gezogen. Een goede satisfyer heeft meerdere standen waardoor je precies de juiste stand kunt selecteren. Het apparaat is eenvoudig te reinigen en maakt geen geluid. Het enige wat je zult horen zijn jouw kreten van genot.

Hoe kom je goed in de stemming?

Het is niet altijd eenvoudig om in de stemming te komen wanneer je met je satisfyer aan de slag wilt gaan. Gelukkig zijn er heel efficiënte manieren om de juiste omstandigheden te creëren. Je kunt porno gaan kijken maar het gros van deze filmpjes is zeer vrouwonvriendelijk. Vandaar dat erotische verhalen een interessant alternatief kunnen zijn. In deze verhalen wordt een veel groter beroep gedaan op jouw verbeelding waardoor je de personen exact zo kunt maken, zoals jij het wilt. Pak je satisfyer erbij en je kunt echt even je moment pakken.

Het voordeel van online bestellen

Als je graag met sextoys wilt gaan experimenteren, dan kan het een stap zijn om een sekswinkel binnen te lopen. Vandaar dat je beter online een sekswinkel kunt bezoeken. Hier kun je op je gemak door het aanbod gaan, je goed inlezen in wat je met alle middelen kunt doen en bovendien profiteren van mooie aanbiedingen. Wil je iets bestellen, dan kun je er zeker van zijn dat er geen verwijzing naar de sexshop op je bankafschrift zal staan. Ook zal je bestelling in een discrete verpakking geleverd worden. Kijk daarom vandaag nog even wat jij allemaal zou willen proberen. Het is namelijk zonde om zoveel genot links te laten liggen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond