Home » Hier kijk ik naar uit in 2020

Hier kijk ik naar uit in 2020

Geen idee wat het was, maar ik begon al trappelend aan het nieuwe jaar. Misschien is het wel het magische van de cijfers 2020, maar feit is dat er wat leuke dingen waren waar ik erg naar uitkeek. Zo had ik het eerste weekend van het nieuwe jaar een weekend naar de Veluwe gepland samen met De Man. Ook het feit dat ik mijn baan in loondienst, na 12 jaar, per 1 januari had opgezegd, zorgde voor de nodige spanning. En er staat nog meer op stapel.

Mijn bedrijf ontwikkelen

Mijn baan opzeggen was wel een dingetje. Je geeft toch een stukje zekerheid op voor het onbekende. Dat ik fulltime ondernemer ben geworden wil trouwens alleen maar zeggen dat ik niet meer in loondienst werk, niet dat ik een werkweek van 40 uur heb. Ik werk nu ongeveer 25 tot 30 uur. Mijn werk bestaat uit het schrijven van blogs op deze website en het ontwikkelen van producten voor moeders die meer energie en ontspanning willen in hun leven op mijn andere website Tijd voor mama. Vooral voor die laatste ben ik plannen aan het uitwerken waarmee ik hopelijk veel voor moeders kan betekenen en tegelijkertijd ook in mijn eigen levensonderhoud kan voorzien. Wat dat betreft sta ik te trappelen om mijn bedrijf door te ontwikkelen en er een blijvertje van te maken.

Een nieuwe telefoon

Belangrijk voor mijn werk is mijn mobiele telefoon. Niet eens om mee te bellen, maar des te meer voor het maken van foto’s. Afbeeldingen voor bij mijn blogs, maar ook productfoto’s voor in mijn webshop en foto’s voor op social media. Ik ben al heel wat jaren team Samsung en ben altijd superblij met de camera’s van dit merk. Het kan natuurlijk niet tippen aan een fototoestel, maar ik red me hier prima mee. Mijn ervaring is dat de camera’s op je telefoon ook echt steeds beter en beter worden. Eind vorig jaar had ik het met De Man over dat ik dit jaar mijn abonnement kon verlengen. In januari kwam ik er achter dat Samsung in februari de Samsung S20 ging lanceren. En inmiddels is het zover! Wat word ik ontzettend blij van de specificaties van de camera. Mijn huidige Samsung (S9+) doet het nog dus ik ben er nog niet over uit of ik het ga inruilen voor een nieuwe, maar het kriebelt wel enorm.

Alleen op reis

Waar ik wel al heel zeker over ben, is dat ik alleen weg wil. Wat ik enorm belangrijk vind, is om samen met mijn partner, zonder de kinderen, op stap te gaan. We doen dit dan ook een paar keer per jaar en genieten hier beide erg van. Even man en vrouw en niet mama en papa zijn, doet onze relatie ook veel goeds. Al een tijd heb ik de wens om een keer alleen op reis te gaan. Geen twee weken of zelfs een week, maar een weekendje lijkt me mooi. Het lijkt me goed om even op mezelf aangewezen te zijn en de tijd voor mezelf lijkt me heerlijk! Ik ga, om te beginnen, daarom binnenkort één nachtje weg en kijk er al onwijs naar uit.

Rijbewijs halen

Ongeveer anderhalf jaar geleden op latere leeftijd dan gebruikelijk begon ik aan mijn rijlessen. Ik was super gemotiveerd en slaagde in 1x voor mijn theorie. Ook de lessen gingen voorspoedig, maar toch kwam de klad er in. Ik zegde lessen af en inmiddels is mijn laatste les een half jaar geleden. Onlangs kwam ik tot de ontdekking dat mijn theorie binnenkort verloopt. Pijnlijk! Omdat ik dat erg zonde van het geld en de moeite vind, ga ik alles op alles zetten om toch echt dat papiertje te halen. Hoewel er nu een niet zo’n fijne druk achter zit, zal de opluchting groots zijn als ik het praktijkexamen haal.

Plannen voor 2020

Het nieuwe jaar staat voor mij in het teken van mezelf ontwikkelen. Zowel zakelijk met mijn bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak door nieuwe dingen te proberen en losse eindjes af te ronden. Het zijn stuk voor stuk dingen waar ik enorm naar uitkijk.

Waar kijk jij enorm naar uit dit jaar?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond