Home » Het perfecte Vaderdag cadeau

Het perfecte Vaderdag cadeau

Het perfecte Vaderdag cadeau

Bestaat het perfecte Vaderdag cadeau? Ik denk het wel. Zeker omdat dit voor elke papa verschillend is. En gelukkig hebben veel partners wel een idee wat hun partner heel leuk zou vinden om te krijgen. Loop jij een beetje vast in creatieve ideeën voor cadeaus voor Vaderdag? Ik help je mee!

De eerste Vaderdag

Misschien is dit wel zijn eerste Vaderdag en wil je die extra speciaal maken. Het is misschien wat cliché, maar een babyvoetje in gips maken blijft toch leuk om te doen én om te krijgen.
Wat voor een newborn papa ook super leuk is, is om bijvoorbeeld een rompertje of slabbetje te bedrukken, speciaal voor papa! Dat kan een speciaal Vaderdag-rompertje zijn, bijvoorbeeld met de tekst “Onze eerste Vaderdag samen”. Hoe leuk als je de kleine ’s ochtends op bed bij papa komt brengen en hij ziet dat rompertje!
Wil je het iets algemener houden, zodat het rompertje altijd leuk is om te dragen, dan kun je een leuke tekst erop zetten met bijvoorbeeld papa’s naam en een lieve tekst zoals ‘Erik is daddy of a princess”. Met een kroontje-afbeelding maak je het helemaal compleet.

Cadeau voor de kleuter papa’s

Is jullie kindje al tussen de 2 en 5 jaar, dan kun je weer een hele andere kant op met de cadeaus voor Vaderdag. Het leukste cadeau dat ik tegenkwam vond ik op de website van Wanapix, namelijk een telefoonhoesje dat je kunt laten bedrukken met een tekening van jullie kindje! Misschien hebben jullie al een mooie tekening van jullie kleine Picasso die jullie erg mooi vinden. En zo niet, dan kan hij of zij natuurlijk speciaal voor papa een mooie tekening maken.

Vaderdag cadeau voor de tiener papa’s

Dan hebben we natuurlijk nog de papa’s die inmiddels al een tiener een huis hebben. Waarschijnlijk zit iets knutselen of een tekening maken daardoor er inmiddels niet meer in.
Wat ik echt gewéldig vindt voor kinderen van deze leeftijd en waarmee je volgens mij iedere papa blij maakt, is een foto van vroeger uitzoeken en die foto nu, jaren later, opnieuw te maken. Het meest grappig om na te doen zijn de foto’s waarop de kinderen niet per se even charmant opstaan. Een foto waarop een van de kinderen huilt, of een foto waarop hun mond vol spaghettisaus zit. Of een foto waarop de kinderen bijvoorbeeld een schattig berenpakje aan hadden. Dan wordt het natuurlijk de uitdaging om een vergelijkbaar berenpak te vinden die de kids nu ook passen. En dan dus de foto precies na doen! Hetzelfde gaat zitten en hetzelfde kijken! Hilarische inspiratie vind je hier!
De foto kun je in een leuk lijstje doen of op een product laten drukken waar papa iets aan heeft. Op een schort als papa graag kookt, op een muismat of op pantoffels: je kunt alle kanten op!

muismat foto product


En dan hebben we nog de eigen papa!

Tot slot hebben we dan natuurlijk nog je eigen papa! Want misschien bij jij wel op zoek naar een cadeau voor jouw eigen vader. Zelf kom ik meestal uit op een flesje van zijn favoriete wijn of een kaasplankje, aangezien hij daar dol op is. Tsja, na al die jaren Vaderdag vieren is het best lastig om nog altijd een origineel cadeau te vinden.
De laatste twee jaren heb ik daar echter een oplossing voor gevonden: ik geef een beleving cadeau! Zo zijn we afgelopen Vaderdag samen naar een whiskey-proeverij geweest en het jaar daarvoor zijn we samen naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club geweest. Super waardevolle cadeaus, want beide genieten we volop van onze quality-time samen.

Heb jij nog een gouden tip voor een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Laat het hieronder in de reacties weten!Uitgelichte foto via Shutterstock••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond