Home » Het leukste dieren tijdschrift voor kinderen vanaf 9 jaar!

Het leukste dieren tijdschrift voor kinderen vanaf 9 jaar!

Heb jij een kleine Freek Vonk in huis? Een echte dierenliefhebber? National Geographic Junior is dan 100% het ideale tijdschrift voor jouw kinderen.

Heb jij een kleine Freek Vonk in huis? Een echte dierenliefhebber? Dan hoef je niet verder te zoeken naar het leukste kindertijdschrift voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. National Geographic Junior is 100% het ideale tijdschrift voor kinderen die van dieren houden.

Wat vind je in de National Geographic Junior?

In de National Geographic Junior vind je natuurlijk heel veel over dieren, natuur en de mooiste plekjes op aarde. De foto’s zijn om bij weg te dromen en ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld werkstukken of spreekbeurten op school. Verder vind je er spannende reportages van onderzoekers, weetjes over bijzondere dieren, spectaculaire natuurverschijnselen, bizarre records, winacties en grappige facts. Dit alles afgewisseld met leuke stripverhalen, puzzels en moppen.

Wist je bijvoorbeeld dat een kind van 9 jaar met zo’n 2042 heliumballonnen kan opstijgen? En dat cavia’s hun eigen poep eten? Wel handig, minder schoonmaakwerk voor jou!
En ook zoiets: een spookdier z’n ogen zijn dus groter dan z’n hersens. Arm beestje.

Of lach om leuke rebussen en raadsels. Welk zeedier is timmerman? Ja, denk daar maar eens even over na.

National Geographic Junior abonnementen

Er zijn verschillende National Geographic Junior abonnementen, maar het leukste en voordeligste abonnement is het jaarabonnement. Je ontvangt dan maar liefst 13x de National Geographic Junior waarvan 1 extra druk nummer én als je nu een jaarabonnement afsluit krijg je er een gratis strandlaken bij cadeau, met een prachtige foto van een witte of zwarte tijger. Deze actie geldt tot 20 juni 2021.
Je ontvangt iedere 4 weken een nieuw exemplaar op je deurmat. Geloof me, dat is iedere maand weer een feestje voor je zoon of dochter en met alle leuke weetjes, interviews en verhalen is je tiener uren zoet. De actieprijs van een jaarabonnement is nu € 42,50.
Op de website van National Geographic Junior kun je even spieken in het magazine, zodat je kunt kijken of het echt goed past bij jouw zoon of dochter.

Die timmerman…

Ja…hoe zit het nou met dat zeedier? Welk zeedier is timmerman. Misschien wist jij al meteen de oplossing. Of niet, en blijf je maar bedenken wat het zou kunnen zijn. Dan heb je geluk, want natuurlijk help ik je graag een handje. De oplossing? Dat is natuurlijk de ıɐɐɥɹǝɯɐɥ!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond