Zoeken
Zoeken
Het geheim om succesvol af te vallen
Home » Het geheim om succesvol af te vallen

Het geheim om succesvol af te vallen

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik trok de bedroevende conclusie dat ik nu officieel een jojoër ben. Afvallen, aankomen, afvallen en aankomen. Maar je weet het… elk nadeel heeft zijn voordeel. Omdat ik zo vaak succesvol ben afgevallen, kun je wel stellen dat ik wel weet hoe het moet. Eens? Dus nu ik de wijsheid in pacht heb, ga ik die ongeneerd delen. Je mag me later bedanken.

Het geheim om af te vallen

De grote vraag is natuurlijk: wat is het geheim om succesvol af te vallen? Het antwoord is zowel simpel als een tikje ingewikkeld. Maar ik heb het uitgedokterd (en overweeg er patent op aan te vragen). Ik noem het de ‘minder, meer en soms’ methode. Pakkend toch?

Stap 1: Minder

En met drie stappen supermakkelijk te onthouden. We beginnen met de eerste: minder. Steeds als je iets wil eten denk dan aan minder. Ben je helemaal klaar met minder? Een “nee” volstaat ook. En is in sommige gevallen zelfs beter.

Stap 2: Meer

Nu wordt het al iets lastiger. De meer in mijn ‘minder, meer en soms’ methode staat voor meer beweging. Het mooie is dat je het zo kunt invullen als het je uitkomt. Meer lopen, meer fietsen, meer met de trap, meer na het eten een blokje om (wandelingen naar de koelkast tellen niet mee).

Dus minder eten en meer bewegen. Verrassend he? Het was voor mij ook echt een eye opener moet ik eerlijk bekennen.

Stap 3: Soms

Nu wordt het leuk! Echt heel leuk. En een tikje ingewikkeld. Want als derde stap introduceer ik hierbij “soms”. Minder, meer en soms. Let wel: dit is alleen voor vergevorderden. De kans op terugval is anders veel te groot. Maar zonder soms hou je het minder goed vol. Soms iets lekkers, soms lekker niks in plaats van te sporten, soms… soms… soms.

Soms moet je wel met mate doseren, anders transformeert soms in meestal en kun je weer opnieuw beginnen.

Minder, meer en soms

Er gaan miljoenen, zo niet miljarden, om in de afvalindustrie. Sapjes, shakes, pillen, apps en poeders vliegen je om de oren. En allemaal claimen ze het geheim te bezitten om succesvol af te vallen. Er zitten goede (maar dure) en krankzinnige (en net zo dure) methodes tussen. Maar ik heb dé methode. De enige echte die werkt. Minder, meer en soms. Gratis en voor niks. Zeg het voort ♥••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: