Home » Hema Pride 2017 t-shirt; weet wat je koopt!

Hema Pride 2017 t-shirt; weet wat je koopt!

Tolerant; denken velen van ons dat niet te zijn? Voor de één reikt dat alleen tot het hekje van zijn tuin en weer een ander heeft wel echt liefde voor iedereen. Hema bijvoorbeeld, die ♥ iedereen! Al komt het ze soms een beetje duur te staan. Dankzij Hema weet ik dat roti het pannenkoekje is. Van fouten leren we allemaal. Van je eigen en die van elkaar.
 

 

#♥iedereen

 
Sommige misstapjes zijn makkelijk met de mantel der (daar is hij weer) liefde te bedekken. Sommige fouten zouden nooit meer gemaakt mogen worden. Homohaat bijvoorbeeld. Je zou denken dat dit soort zaken ergens in 2002 zijn achtergebleven, maar helaas…  Hema is van mening dat het daarom juist nu belangrijker is dan ooit dat je laat zien dat je zonder vooroordelen liefde uitdraagt voor iedereen en grijpt het evenement Pride Amsterdam aan om deze boodschap weer uit te dragen. Samen!
 

to·le·ran·tie (de; v)

1verdraagzaamheid tegenover andersdenkenden

bron: dikke van dale

 

 

Hema Pride 2017 t-shirt; Weet wat je koopt

 
Weet je nog de rookworst en tompoucen t-shirts van vorig jaar? Ook dit jaar is er een nu al veelbesproken ontwerp; het ♥shirt. Het HEMA Pride 2017 t-shirt komt in 4 verschillende kleuren en bedrukt met een naam. Bij aankoop heb je geen idee welke kleur en naam je krijgt. Je kunt alleen je maat en uit twee verschillende pasvormen kiezen; slim fit voor een vrouw en loose fit voor mannen zou ik bijna zeggen, maar dat druist in tegen alles waar deze shirts voor staan. Met de opbrengsten steunt Hema weer het COC’s GSA-Netwerk. Weet wat je koopt! #♥iedereen
 

 
Het shirtje is enkel in Amsterdamse filialen verkrijgbaar, maar gelukkig kun je hem ook online bestellen. In voor een verrassing?
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond