Tolerant; denken velen van ons dat niet te zijn? Voor de één reikt dat alleen tot het hekje van zijn tuin en weer een ander heeft wel echt liefde voor iedereen. Hema bijvoorbeeld, die ♥ iedereen! Al komt het ze soms een beetje duur te staan. Dankzij Hema weet ik dat roti het pannenkoekje is. Van fouten leren we allemaal. Van je eigen en die van elkaar.
 

 

#♥iedereen

 
Sommige misstapjes zijn makkelijk met de mantel der (daar is hij weer) liefde te bedekken. Sommige fouten zouden nooit meer gemaakt mogen worden. Homohaat bijvoorbeeld. Je zou denken dat dit soort zaken ergens in 2002 zijn achtergebleven, maar helaas…  Hema is van mening dat het daarom juist nu belangrijker is dan ooit dat je laat zien dat je zonder vooroordelen liefde uitdraagt voor iedereen en grijpt het evenement Pride Amsterdam aan om deze boodschap weer uit te dragen. Samen!
 

to·le·ran·tie (de; v)

1verdraagzaamheid tegenover andersdenkenden

bron: dikke van dale

 


 

Hema Pride 2017 t-shirt; Weet wat je koopt

 
Weet je nog de rookworst en tompoucen t-shirts van vorig jaar? Ook dit jaar is er een nu al veelbesproken ontwerp; het ♥shirt. Het HEMA Pride 2017 t-shirt komt in 4 verschillende kleuren en bedrukt met een naam. Bij aankoop heb je geen idee welke kleur en naam je krijgt. Je kunt alleen je maat en uit twee verschillende pasvormen kiezen; slim fit voor een vrouw en loose fit voor mannen zou ik bijna zeggen, maar dat druist in tegen alles waar deze shirts voor staan. Met de opbrengsten steunt Hema weer het COC’s GSA-Netwerk. Weet wat je koopt! #♥iedereen
 

 
Het shirtje is enkel in Amsterdamse filialen verkrijgbaar, maar gelukkig kun je hem ook online bestellen. In voor een verrassing?
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It