Home » 10 Hema kadootjes onder de €10,00

10 Hema kadootjes onder de €10,00

Woensdag in beeld pakketjes

Ik was bij de Hema voor wat last minute inkopen voor Pasen toen het me opviel dat je hier zeker zou kunnen slagen voor kadootjes. Sterker nog; ik zag ontzettend veel leuke kadootjes en dat onder de 10 euro! Tot voor kort ging ik voornamelijk naar deze winkel voor (baby) kleren. In mijn oude filiaal stonden die naast de kassa vlakbij de ingang. Behalve het kopen van stroopwafels bij de kassa, werd ik niet verleid om verder te kijken. Maar dat is allemaal veranderd. In het filiaal waar ik nu kom, heb je vlakbij de ingang tafels uitgestald met allemaal leuke, handige en grappige producten. Toen ik iets verder keek ontdekte ik chocolade zoals Rocky Road met marshmallow… onder welke steen heb ik gelegen? Een blije blog vol Hema kadootjes.

 

Crea Bea

Waxstempel met zegelwax / stempelset

Ook voor een creatief persoon ben je bij de Hema aan het juiste adres. Met deze items kan de ontvanger naar hartelust leuke snailmail versturen. Omdat het zo prettig geprijsd is, kun je met verschillende items zelf een mooi pakketje samenstellen. Als extraatje stop je voor €1,00 een leuke rollerstempel in je pakketje.

 

Lekkers

Fudge en Cava

Wie wordt er nou niet blij van caramel fudge?! Of van een lekker flesje Cava… De verpakkingen zijn al enorm feestelijk. Ook hier geld: afzonderlijk al leuk. Samen erg leuk!

Celebrate special moments with people you l♥ve

 

 

Beauty

Verzorgingsproducten zoals Bodycrème en Douchegel / toilettasje

Misschien een niet heel origineel presentje, maar wel erg leuk. En deze bodycreme en douchegel in een apothekers jasje is ook nog eens anders. Dus eigenlijk toch wel origineel. 😉

 

 

Kids

Jip en Janneke voorleesboek

In een kadootjes overzicht hoort uiteraard een kinderboekje. Hema en Jip en Janneke is als ying en yang.

Bouwset graafmachine

Een houten bouwpakket inclusief gereedschap, kwast en verf. Ideaal voor knutselgrage neefjes bijvoorbeeld. Slechts €3,00! Wat zeg ik: op dit moment zelfs maar €2,00.

 

 

Zoals het klokje thuis tikt

Ook voor accessoires ben je bij Hema aan het goede adres. Ideaal als je uitgenodigd bent voor een housewarming. Al vind ik het wel een beetje spannend als het gaat om iets relatiefs als smaak. Maar ken je diegene goed, dan kun je punten scoren met een (geur)kaars en/of een sierkussen.

 You’re the best thing that ever happened to me

 

 

Je Hema kadootjes inpakken

Uiteraard vragen je leuke Hema kadootjes om dito inpakpapier. Zonnig geel met Jip en Janneke bijvoorbeeld. Of wat dacht je van schoolbord kadopapier? Met leuke glittertape en bijpassende kado labels begint het feestje voor de ontvanger al bij het uitpakken.

 

 Waar koop jij je kadootjes?

 

 

 

 

Dit artikel bevat affiliatelinks••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond