Home » Heksenkostuum kind voor Halloween

Heksenkostuum kind voor Halloween

Op 31 oktober is het Halloween. Een duister feestje dat meer en meer aan terrein wint in Nederland. Hele verenigingen en wijken vieren het. Er worden optochten georganiseerd en kinderen komen langs de deuren voor een snoepje. Ook de attractieparken spelen in op deze trend en organiseren heuse fright nights. Om Halloween in stijl te vieren verkleed je jezelf als een griezelfiguur. Mila wilde heel graag een heksenkostuum voor Halloween en op Carnavalskleding.nl mochten we deze uitzoeken.

Heksenkostuum kind voor Halloween kiezen

Terwijl ik het nog best lastig vond om uit alle kostuums voor halloween de allerleukste te kiezen, wist zij precies wat ze wilde. En vooral niet wilde. Ze wilde een heks zijn en had precies in haar hoofd welk jurkje daar het meest geschikt voor was.

Heksenjurk voor een meisje

Het is een roze met zwarte lange heksenjurk geworden. De mouwen zijn driekwart en lopen wijd uit. Op de borst siert een vetersluiting. Achter op de rug ook een sluiting in de vorm van een ceintuur.

Tip van Mila: Een echte damesheks zit natuurlijk met de benen bij elkaar op haar bezem!

Bijpassende accessoires

Een kostuum is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende accessoires. Bij het gekozen heksenpakje zat al een heksenhoed. Maar een heks kan natuurlijk niet zonder heksenbezem. Om haar outfit nog verder af te maken kozen we voor een zwarte pruik en roze lippenstift.

Andere leuke accessoires voor een heks:

•Een heksenneus (met gifgroene wrat)
•Paars (of andere passende kleur) zwart gestreept panty of maillot
•Een glazen bol

Verkleden als heks voor Halloween

Als je heksenkostuum binnenkomt wil je deze natuurlijk meteen aan. Dat kan zomaar om thuis te spelen zoals Mila doet, maar er zijn ook leuke Halloween evenementen waar je heen kunt gaan.

Halloween Family event | Hotel Arena

Op woensdag 31 oktober ben je van harte welkom om met een bak popcorn op schoot de spannende kinderfilm Coraline te bekijken. Het wordt dus gezellig griezelen!

Halloween Days | Toverland

Speciaal voor de Halloween Days hebben fladderende spoken, talloze pompoenen en griezelige heksen hun intrek genomen in Land van Toos. Drie keer per dag wordt de Halloween-show ‘Het mysterie in het spookhuis’ opgevoerd. En elke dag wordt met een vuurwerkshow spectaculair afgesloten.

#halloweenindejulianatoren | Julianatoren

Maak een tocht door het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, waarin echte griezels ronddwalen. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles. En griezel samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de Spookshow ‘De spoken van Griezelstijn’.

 

-Wil je dit leuke kostuum voor Halloween bewaren? Deze afbeeldingen kun je pinnen op Pinterest.-

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Volgens mij heeft Halloween fever Groningen nog niet helemaal bereikt. Gelukkig maar want Rosalie is een beetje een watje wat dat betreft. Ze wilde wel een mooie uilen lampion. Had ze gezien in folder van Aldi. Dus die speciaal voor haar opgehaald. Niet handig als kinderen ook mee gaan kijken in folders

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond