Home » (H)eerlijke chocoladeletters

(H)eerlijke chocoladeletters

Het duurt niet lang meer voor de goedheiligman ons land binnenvaart en de schoorsteen van menig huishouden binnenglipt om een cadeautje achter te laten in onze schoenen. Bovendien liggen de schappen van veel supermarkten alweer vol met schuimpjes, strooigoed en chocoladepepernoten. Ook voor Chocoladebezorgd kunnen de feestdagen niet vroeg genoeg beginnen: kom maar door met de liters warme chocolademelk, knusse avondjes op de bank en (h)eerlijke handgemaakte chocoladeletters!

Wie zoet is, krijgt letters

Denk je aan Sinterklaas, dan is één van de eerste dingen die in je opkomt: chocoladeletter! Het sinterklaasfeest is immers niet compleet zonder de eerste letter van je voornaam vergoten tot een sierlijk massief stuk chocolade. Wil je het dit jaar nét even ietsje anders aanpakken? Kies dan voor een prachtige handgemaakte chocoladeletter van Chocoladebezorgd. Niet alleen kun je kiezen uit alle letters van het alfabet, ook bepaal je zelf de chocoladesmaak én topping die erop komt. Kies voor bijvoorbeeld de letter C in melkchocolade met een topping van karamel zeezout of ga voor de letter A in witte chocolade met een feestelijke topping van marshmallows en smarties. Liever een glutenvrije chocoladeletter? Dan is de pure chocoladeletter met een topping van noten of confetti iets voor jou! Ook liefhebbers van de vegan chocoladeletter, lactosevrije chocoladeletter en notenvrije chocoladeletter kunnen terecht bij Chocoladebezorgd.

Handgemaakte letters van (h)eerlijke chocolade

De chocolatiers van Chocoladebezorgd maken iedere chocoladeletter met de hand. Met veel zorg en liefde decoreren zij de letters per stuk, die ze afmaken met een vrolijk suikersinterklaasje en een luxe cadeauverpakking. De chocoladeletters bestaan uit 200 gram eerlijke Belgische chocolade van het merk Callebaut. Dit is chocolade gemaakt van 100% duurzame cacao, waar cacaoboeren eerlijke prijzen voor krijgen. Een groot deel van de opbrengst schenkt Callebaut aan de Cacoa Horizons Foundation: een non-profit programma dat zich focust op het verbeteren van de leefomstandigheden en het levensonderhoud van de cacaoboeren.

Feestdagen tijd! Kom maar door met de liters warme chocolademelk, knusse avondjes op de bank n (h)eerlijke handgemaakte chocoladeletters!

Chocoladeletters met logo

De handgemaakte chocoladeletters van Chocoladebezorgd zijn een verrukkelijke verrassing in de schoen van je partner of beste vriendin, maar ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Verras medewerkers, collega’s en relaties met een prachtige handgemaakte chocoladeletter in een luxe cadeauverpakking. Personaliseer je sinterklaasgeschenk en kies voor een chocoladeletter met logo. Wil je de letters verzenden naar verschillende adressen? Geen probleem! De chocolatiers van Chocoladebezorgd zijn jouw bezorgpietjes en zorgen dat de chocoladeletters in de brievenbussen van de ontvangers terechtkomen.

Het moge duidelijk zijn:  bij Chocoladebezorgd stel je zelf een luxe chocoladeletter samen. Hiermee maak je niet alleen de blits op sinterklaasavond of tijdens de sinterklaasborrel, maar steun je ook de cacaoboeren. Bestel jouw favoriete chocoladeletters in de webshop van Chocoladebezorgd of vraag een vrijblijvende offerte aan.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond