Home » Heerlijk Barcelona! Laat ze maar hangen heerlijk

Heerlijk Barcelona! Laat ze maar hangen heerlijk

Met z’n tweeën struinen door de straten van Barcelona. Geen rekening hoeven te houden met wanneer, welk kind, wat moet eten. Gezellig en romantisch. Egoïstisch ook. Heerlijk! Gewoon hij en ik! 

Ik heb maanden naar het moment toegeleefd, het afscheid nemen zou me desondanks zwaar vallen. Ik ben mijn kinderen. Zonder mijn kinderen bij me of binnen handbereik ben ik niet. Niet die meid die je sowieso leuk moet vinden omdat ze leuke kinderen heeft.

Hoe anders was de werkelijkheid. Ik maakte de nacht ervoor foto’s van mijn slapende meisje, gaf ze beide de volgende morgen ontelbaar veel kusjes en vertelde ze hoeveel ik van ze hou. Tot zover niets anders dan anders. Maar toen moesten we toch de deur achter ons trekken.

Ik keek om en zag de baby wegdoezelen in de vertrouwde armen van oma die hem een fles aan het geven was. Ik zag mijn meisje die voor de zoveelste keer aan het roepen was dat ze haar oranje jurkje aan wilde doen. Het is een tuniekje, wilde ik haar opnieuw verbeteren. Maar ik keek nog eens en zag dat het goed was.

In tegenstelling tot de vader in kwestie die in eerste instantie overal kinderen ziet, vind ik het meteen heerlijk. Alsof je thuiskomt, je schoenen uitschopt en je bh uitdoet. Heerlijk! Laat ze maar hangen heerlijk. Gestruind door de straten van Barcelona hebben we volgens plan gedaan. Samen ergens lekker gegeten waar we met kinderen absoluut niet hadden kunnen eten, óók.

Dat ik voor het struinen door de straten nog even moest kolven, nam ik voor lief. Het zelfde riedeltje voor het slapen gaan ook. Over slapen gesproken; als een baby heb ik de hele nacht doorgeslapen. Niet mijn baby trouwens, want die slaapt niet door. Het wakker worden was een ander verhaal. Badend in het zweet gebeurde dat. Vast een ongelukkige droom geweest. Ongelukkig was het. Het was moedermelk. En hard en pijnlijk was het ook. Stuwing!

Na eerst in de spiegel mijn 1 maat grotere borsten te hebben bewonderd bekeken, schrijf ik op het kadans van mijn kolf deze blog. Ik denk aan mijn bh. De bh die ik zo graag af wilde doen, maar die ik nu heel graag weer aan wil. Mijn borsten hangen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond