Home » Hé, het is oke…

Hé, het is oke…

Kijk je om je heen en vraag je je af hoe je in hemelsnaam die opeenstapeling van was, speelgoed en bende weg gaat krijgen? Je bent niet de enige! Had je een date in gedachten met wijn, chocola en Netflix? Maar loopt er, geheel niet volgens plan, om 9 uur ’s avonds nog een dreumes rond te tetteren? Dat is niet alleen bij jou zo. Betrap je jezelf er op dat je iets te vaak nu even niet, nog even wachten of mama komt zo roept naar je kinderen voor iets wat heus niet belangrijker is dan zij zijn? Echt waar, je bent niet de enige!

Dus! Zeg dag tegen jezelf schuldig en gefrustreerd voelen. En hallo tegen nieuwe dagen met steeds weer nieuwe kansen. En omarm het feit dat het er bij hoort. Streven naar het beste voor je kinderen. Zoeken naar de balans tussen enerzijds tijd met en voor het gezin en anderzijds jij als vrouw. We slagen en we falen. Erg? Nee hoor! Het wil alleen maar zeggen dat je niet alleen moeder bent, maar een goede ook. Omdat je het probeert en steeds blijft proberen.

Dus hé, het is oké.

Het is oké als goed, goed genoeg is. Het is oké als je ze af en toe een innige relatie met het behang wenst. Het is oké als je kind alleen aan de borst/in de doek/niet alleen in slaap wil vallen. Handig is soms anders, maar het is oké. Het is oké als je helemaal klaar bent met slapeloze nachten. En het is al helemaal oké als je verwachtingen van het moederschap niet overeenkomen met de werkelijkheid.

We doen eigenlijk allemaal maar wat. En dat gaat ons best goed af. Denk aan dankbare en blije snoetjes. Die kleine armpjes om je heen omdat ze je de liefste van de hele wereld vinden. Het geluk wat je soms door je heen voelt stromen omdat je toch ook wel enorm boft met je liefdevolle chaos. En soms… tsja, soms gaat het wat minder. Maar hé! Het is oké.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond