Zoeken
Zoeken
Halloweenfilm voor kinderen op Netflix: Super Monsters Save Halloween
Home » Halloweenfilm voor kinderen op Netflix: Super Monsters Save Halloween

Halloweenfilm voor kinderen op Netflix: Super Monsters Save Halloween

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

De film ‘Super Monsters Save Halloween’ is een Halloweenfilm voor kinderen van alle leeftijden. Halloween is natuurlijk geen geschikte feest voor kleine kinderen, maar ze krijgen er een hoop van mee. De winkels zijn versierd. Op televisie zie je reclame en oudere broertjes of zusjes lopen verkleed als heks door het huis. Door samen een film te kijken met een bijpassend hapje kun je het toch samen vieren. Uiteraard moet het een geschikte Halloween film zijn voor kinderen.

Super Monsters

De naam doet anders vermoeden, maar Super Monsters heeft zo’n film. Schattig is alleen vast niet het eerste dat in je opkomt als je denkt aan Frankenstein en Graaf Dracula. Als je hun kinderen ziet wel hoor. Kinderen? Zeker! In de kinderserie Super Monsters draait het helemaal om het nageslacht van die bekende monsters. Nou ja, monsters… monsters… ze zijn voor de verandering allesbehalve eng.

Halloweenfilm voor kinderen op Netflix

Op Netflix kun je nu hun avonturen romdom Halloween volgen. Ideaal om met kleine kijkertjes te kijken.

De Super Monsters gebruiken hun krachten om hun buren in de Halloween stemming te krijgen. Ook helpen ze een bang vriendje door te laten zien dat er niets is om bang voor te zijn.

halloweenfilm voor kinderen Super Monsters Save Halloween

Super Monsters Save Halloween

Halloween is de favoriete feestdag van de Super Monsters, maar als ze om zich heen kijken in de wijk lijkt het alsof iedereen vergeten is dat het Halloween is. Geen versieringen en kostuums te bekennen. Dat kan natuurlijk niet. De Super Monsters brengen daar verandering in. Dankzij hun krachten én de Monsterdans is iedereen snel in Halloween stemming. Op de valreep laten ze ook nog een sterk staaltje vriendschap zien.

Super Monsters Save Halloween is te zien op Netflix, is geschikt voor alle leeftijden en duurt maar 24 minuten.

 ••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Menu

%d bloggers liken dit: