Home » Halloweenfilm voor kinderen op Netflix: Super Monsters Save Halloween

Halloweenfilm voor kinderen op Netflix: Super Monsters Save Halloween

De film ‘Super Monsters Save Halloween’ is een Halloweenfilm voor kinderen van alle leeftijden. Halloween is natuurlijk geen geschikte feest voor kleine kinderen, maar ze krijgen er een hoop van mee. De winkels zijn versierd. Op televisie zie je reclame en oudere broertjes of zusjes lopen verkleed als heks door het huis. Door samen een film te kijken met een bijpassend hapje kun je het toch samen vieren. Uiteraard moet het een geschikte Halloween film zijn voor kinderen.

Super Monsters

De naam doet anders vermoeden, maar Super Monsters heeft zo’n film. Schattig is alleen vast niet het eerste dat in je opkomt als je denkt aan Frankenstein en Graaf Dracula. Als je hun kinderen ziet wel hoor. Kinderen? Zeker! In de kinderserie Super Monsters draait het helemaal om het nageslacht van die bekende monsters. Nou ja, monsters… monsters… ze zijn voor de verandering allesbehalve eng.

Halloweenfilm voor kinderen op Netflix

Op Netflix kun je nu hun avonturen romdom Halloween volgen. Ideaal om met kleine kijkertjes te kijken.

De Super Monsters gebruiken hun krachten om hun buren in de Halloween stemming te krijgen. Ook helpen ze een bang vriendje door te laten zien dat er niets is om bang voor te zijn.

halloweenfilm voor kinderen Super Monsters Save Halloween

Super Monsters Save Halloween

Halloween is de favoriete feestdag van de Super Monsters, maar als ze om zich heen kijken in de wijk lijkt het alsof iedereen vergeten is dat het Halloween is. Geen versieringen en kostuums te bekennen. Dat kan natuurlijk niet. De Super Monsters brengen daar verandering in. Dankzij hun krachten én de Monsterdans is iedereen snel in Halloween stemming. Op de valreep laten ze ook nog een sterk staaltje vriendschap zien.

Super Monsters Save Halloween is te zien op Netflix, is geschikt voor alle leeftijden en duurt maar 24 minuten.

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Wat lijkt mij dit een fijne film. Echt super dat eraan gedacht wordt dat Halloween vooral leuk moet zijn en niet eng.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond