Het is bijna Halloween en zoals elk jaar is Julianatoren helemaal opgetuigd met pompoenen, spinnenwebben en andere Halloween versieringen. Tijd om te gaan griezelen in Apeldoorn! Net als altijd kijk ik ook nu weer uit naar ons bezoek. Julianatoren is een park waarvan ik weet dat ook mijn jongere kinderen zich er goed gaan vermaken. Ook weet ik uit ervaring dat de themashows in het theather echt de moeite waard zijn.

Halloween in pretpark Julianatoren

Naast de versieringen in Halloween thema zijn ook alle shows aangepast op het thema. Zoals de Openingsshow en het Swing & Uitzwaaifeest aan het einde van de dag. Verder kun je 3x per dag meefeesten met het Griezelfeest en leren dansen bij Julia’s Halloween dansles. In het theater kun je De Grote Spook Show beleven. Ook leuk: kom verkleed en laat je griezeligste kostuum zien tijdens de Griezelcatwalk. Hiermee kun je toffe prijzen winnen zoals een jaarabonnement!

Ondanks het Halloween thema is het niet eng om door het park rond te lopen. Uiteraard kun je het wel spannender maken door de spookhuisachtige attracties te bezoeken. Ook het Griezeldoolhof op het parkeerterrein (gratis te bezoeken!) is dan een aanrader. Blijf je daar weg, dan is het gewoon griezelig gezellig en ook geschikt voor de kleintjes.

Kinderpretpark Julianatoren

We waren niet voor het eerst uitgenodigd in De Julianatoren. En ook nu weer was het een geslaagd uitje. Gek genoeg vielen ons ineens attracties op die ons eerder nooit opgevallen zijn en hebben we aardig wat nieuwe dingen gedaan. Vooral de Cas de Ranger Experience heeft indruk gemaakt. Het is een speurtocht door het picknickbos. Je bent in een pretpark, maar toch midden in de natuur. De vragen zijn ontzettend leerzaam en er is duidelijk veel werk gestoken in de uitvoering van de route. Mocht je je afvragen of het leuk is om Julianatoren vaker te bezoeken? Mijn antwoord is een volmondige ja!

Tot en met 28 oktober is het Halloween in pretpark Julianatoren. Leuk als uitje tijdens de herfstvakantie.

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: