Home » Maak via PostNL een gratis video van Sinterklaas

Maak via PostNL een gratis video van Sinterklaas

gratis video van sinterklaas

Een luide bons op de deur, opgetogen kindergezichtjes die hard naar de deur rennen en niemand aantreffen, maar wel een zak. De zak van Sinterklaas met cadeautjes. Pakjesavond kan beginnen! Hartstikke leuk, maar gewoon niet altijd haalbaar. Gelukkig zijn er meer opties. Een telefoontje van Sint bijvoorbeeld. Of een video van Sinterklaas. Een persoonlijke boodschap speciaal voor je kind(eren). Heel gaaf en een hele leuke manier ook om aan te kondigen waar de pakjes liggen. Er zijn een aantal aanbieders waar je logischerwijs voor moet betalen, maar ik kwam er 1 tegen waar je een gratis video van sinterklaas kunt maken.

gratis video van sinterklaas

Gratis video van Sinterklaas

Scrollend door mijn Facebook tijdlijn kwam ik een bericht tegen van PostNL waarin stond dat je een persoonlijke videoboodschap kunt laten maken om te laten weten waar de pakjes zijn. Uit nieuwsgierigheid heb ik dat meteen gedaan en besloten te delen. Het is namelijk zeker een leuke optie om te doen. Het is gratis en een goede binnenkomer.

Hoe werkt het?

Je gratis videoboodschap van de sint bestel je via de website van Postnl. Hier vul je slechts 4 vragen in et voila! Allereerst natuurlijk voor wie de boodschap is, er is ruimte om vijf namen in te geven. Uiteraard ook waar de cadeautjes liggen. Met 30 opties om uit te kiezen zit er vast een locatie naar je gading bij en anders kies je “ergens verstopt in het huis”. 😉 Vervolgens kun je nog bepalen wanneer en hoe laat je de boodschap krijgt. Dit kan een datum in november en in december zijn. En natuurlijk naar welk mobiel nummer de boodschap heen moet. Je ontvangt namelijk een sms met een linkje naar je gemaakte bericht. Ik neem aan dat je telefoonnummer enkel voor deze actie gebruikt gaat worden, maar ik heb geen kleine lettertjes of voorwaarden gevonden op de actiepagina.

De video is kort, 35 seconden lang kort. De namen die je hebt opgegeven zie je staan in het boek en worden niet uitgesproken. Sinterklaas vertelt dat je ontzettend lief bent geweest en hij daarom natuurlijk cadeautjes heeft meegebracht. Voor hij je een fijne pakjesavond wenst, vertelt hij waar de pakjes liggen. Er zijn geen pieten te zien. De video is functioneel en bovendien gratis!

Sinterwinweekend

Dikke prima dus, maar het is niet te vergelijken met de betaalde aanbieders. En helaas is de PostNL actie nu (in 2018) ook niet meer actief. Ik heb ook geen andere gratis aanbieders gevonden. De Video van Sint is een goed betaald alternatief. Je kunt foto’s toevoegen en leuke weetjes over je kind(eren). Daarmee wordt het echt een heel leuk persoonlijk bericht en bovendien een gezellig momentje. Sinds vorig jaar kun je ook nog eens kiezen tussen 3 versies. Eén met Sinterklaas alleen, de andere optie is met Sinterklaas en Zwarte Piet en tot slot nog Sinterklaas met Roetveeg Piet.

Alvast een hele fijne Pakjesavond!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond