Home » Goede condooms zijn niet meer merk gebonden

Goede condooms zijn niet meer merk gebonden

Condooms van het huismerk zijn evengoed als het bekende merk en daarom ben jij vanaf nu niet meer merkgebonden! Welke kies jij?

Vroeger was er één merk dat eigenlijk het beste was. Maar tegenwoordig hoeft dat echt niet meer. Ook met een ander merk kom je goed voor de dag. Of moet ik zeggen; goed voor in bed? Condooms van het huismerk zijn evengoed als het bekende merk en daarom ben jij vanaf nu niet meer merk gebonden!

Condooms van het huismerk

Zag je vroeger maar een paar merken, tegenwoordig heb je genoeg keuze. De huismerken schieten als paddenstoelen uit de lucht. Maar zijn deze net zo goed als de condooms van een bekend merk? Ik ken wel verhalen van mensen die een condoom wilde proberen en eruit scheurden. Tja, dan ga je toch weer terug naar het bekende merk. Maar dat hoeft echt niet meer! Je hebt genoeg goede condooms die, én een stuk goedkopere zijn, én van een goede kwaliteit zijn. Genoeg redenen om eens flink te vergelijken en te proberen.

De juiste maat kopen

Soms moest je erg gokken of de maat wel klopte. Je wilde namelijk niet in de winkel vragen welke het beste was en een goede kwaliteit is. Ik heb wel eens een man met een rood hoofd bij de kassa om condooms zien vragen. Alsof je iets heel smerigs gaat doen. Zo jammer, want praten over seks en condooms kan onze jeugd namelijk erg helpen. Terug naar het kopen. Stel dat je dit dus niet in de winkel wil doen, dan kan je dat tegenwoordig ontzettend makkelijk online doen. Op de website van condoom.nl kan je kiezen op grootte, dikte, merk en structuur. Hoe fijn is dat? Zo weet je zeker dat je de juiste maat krijgt.

Huismerk versus bekend merk

Het voordeel van condooms van een huismerk is dat die vaak goedkoper zijn dan bijvoorbeeld Durex. En daarnaast zijn ze echt van dezelfde vergelijkbare kwaliteit. Én ze hebben tegenwoordig zoveel verschillende soorten en maten. Voor ieder wat wils. Dus waarom zou je dan meer betalen? Bang om eruit te scheuren hoeft echt niet meer. De kwaliteit is echt hetzelfde. Liever een vegan model? Ook dat kan! Er is ontzettend veel mogelijk. Ook bij het huismerk.

Glijmiddel voor extra plezier

Hoewel de meeste de condooms een beetje glijmiddel bevatten, kan extra glijmiddel er wel voor zorgen dat het makkelijk en soepel blijft gaan. Sommige vinden het een beetje gek, maar je kan er zoveel meer plezier door hebben. Zeker als de vrouw wat “droog” blijft. En laat ik duidelijk zijn, dat is helemaal niet gek! Vooral vrouwen in de overgang kunnen hier last van hebben. Daarom is glijmiddel echt wel een must voor plezier in bed! Heb jij het al in huis?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond