Home » Gloednieuwe Video van Sint + winactie!

Gloednieuwe Video van Sint + winactie!

video van sint

Mijn voorpret voor de komende sinterklaasperiode is alvast begonnen. Met een kop thee en een bakje pepernoten in de aanslag maakte ik voor mijn kinderen een persoonlijke video van de sint. Binnen het uur had ik al een email van de goedheiligman met onze persoonlijke video als download. En iets later zal de dvd op de deurmat vallen. Hiermee hebben we het eerste schoencadeautje voor alle kids al in the pocket! Een superleuke start van die o zo spannende sinterklaasperiode. Ik heb de video al mogen bewonderen en deze gloednieuwe 2021 Video van Sint is echt de moeite waard. Ik vertel je graag hoe het maken van de video in zijn werk gaat…en check vooral de winactie onderaan de blog! 

Jouw eigen video van de sint, zo gepiept.

Al 13 jaar op rij spreekt de sint jouw kinderen persoonlijk toe. Op de website www.videovansint.nl staat een heldere uitleg over het maken van de video. Het samenstellen van de video is echt zo gepiept maar vooral zo leuk om te doen! Je hebt drie opties wat betreft het ontvangen van de persoonlijke video. Als je kiest voor een download versie dan heb je deze al binnen het uur in je mail. Deze is afspeelbaar via tablet smartphone of computer. Ideaal mocht je de video last minute nog willen bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om de persoonlijke video als dvd op je deurmat te ontvangen. Ingepakt en wel is dit een origineel schoencadeautje of verrassing op pakjesavond. Ik koos voor het complete pakket en dat betekent dat je zowel de download als de dvd ontvangt. Bij het complete pakket horen ook nog een aantal extra’s. Zo ontvang je een persoonlijke verjaardag video (per kind) in je mail, vijf recepten van bakpiet en een gesigneerde kaart en envelop uit Spanje. 

video van sint

De goedheiligman weet echt alles

Je klikt op de knop ‘maak video’ en dan kun je de persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas gaan aanmaken. Ik kies ervoor om de video speciaal voor mijn vier kinderen aan te maken, maar je kunt tot 10 personen opgeven. Schroom dus niet om ook de opa’s en oma’s middels deze video door sinterklaas te laten aanspreken! Ook voor volwassenen zitten er treffende dingen tussen wat betreft hobby’s, complimenten, lievelingseten en gebeurtenissen. Voor mijn kinderen zitten er in ieder geval treffende dingen tussen, en ik weet zeker dat de opvoedtips; opruimen, minder gamen etc. opgevolgd gaan worden. In ieder geval tijdelijk, want als Sinterklaas het zegt…..
De sint spreekt de kinderen bij voornaam aan en dat maakt het verhaal geloofwaardig. Ook de foto’s die je zelf uitkiest en upload maken het extra persoonlijk. Nieuw in 2021 is dat je nog meer foto’s per kind of volwassene kunt uploaden. Zo ziet je kind zichzelf terug in het grote boek van sinterklaas maar bijvoorbeeld ook in het schilderij aan de muur van het kasteel of in het receptenboek van bakpiet. Als laatste optie kun je sinterklaas ook laten vertellen waar de pakjes verstopt liggen in huis. Leuk voor pakjesavond, maar ik vink deze optie niet aan want hier krijgen ze de dvd al eerder. 
Na het samenstellen van de videoboodschap zijn er tegen een meerprijs nog een aantal leuke extra’s mee te bestellen. Bijvoorbeeld 5 karaokeliedjes met danspiet als extra op de dvd, of 5 extra voorleesverhaaltjes van de Sint. Ook kun je hier een kopie van de dvd of download bestellen voor bijvoorbeeld opa en oma. 

Een gloednieuw avontuur in 2021

Dit jaar staat de video van sint in het teken van ‘Sinterklaas en de supersonische pietenhulp van Profpiet’. Profpiet heeft een uitvinding gedaan waardoor het grote boek van sinterklaas niet meer nodig lijkt, maar is dat wel zo? Want tsja met techniek kan ook veel stuk en dan is sinterklaas alle informatie over de kindjes kwijt. Of dit goed gaat aflopen ga ik natuurlijk niet verklappen. Ik heb de video bekeken en genoten, wat een kinderfeest! Mocht je al vaker een video hebben besteld dan zal de hele setting in het kasteel, danspiet en de kamer van sinterklaas je bekend voorkomen. De video wordt afgesloten met een aanstekelijk dansnummer. 

Echt een aanrader!

Ik vind de video van de sint een absolute aanrader! Zeker in een jaar waarin een traditionele intocht of huisbezoek van de sint nog niet zo vanzelfsprekend lijkt is dit een goed alternatief. Sinterklaas en zijn pieten komen echt je huiskamer binnen. Mijn kinderen zijn in de leeftijd van 1 tot 8 jaar en geloven nog heilig in Sinterklaas (toch? Ja toch dit jaar nog wel). Maar mocht dit bij jou niet meer het geval zijn dan is het nog magisch voor zowel de kids als de volwassenen om jezelf terug te zien in het grote boek van sinterklaas. En wat weet die goedheiligman toch veel he! Het verhaal is geloofwaardig, doet niet amateuristisch aan en is met een speelduur van 14 minuten precies lang genoeg. Het kasteel en de personages zullen de kinderen herkennen van de ‘club van sinterklaas’. Hier wordt de dvd als schoencadeautje ingepakt en vast tot aan pakjesavond grijs gedraaid. Ben je iets aan de late kant met bestellen, de download heb je binnen het uur al binnen! Ik wens je alvast veel voorpret en een fantastische sinterklaastijd. 

Winactie Video van Sint! 

Wil je dit jaar je kinderen ook verrassen met een video van sint? Goed nieuws, want behalve dat het maken super simpel en leuk is mogen wij ook een video verloten onder onze lezers. Laat hieronder of onder de actiepost op facebook weten waarom jij je kinderen wilt verrassen met een persoonlijke videoboodschap van de sint!
De winnaar maken we bekend op 15 november 2021.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Wat een geweldig leuke winactie! Daar doe ik graag aan mee. De video maakt pakjesavond extra speciaal. Ik doe mee voor mijn drie zoontjes. De oudste twee zijn de twee grootste fans die Sinterklaas maar kan hebben! Allemaal vinden ze het Sinterklaasfeest geweldig, en zo’n persoonlijke video van de Sint zullen ze fantastisch vinden.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond