Home » Giftguide: De leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen

Giftguide: De leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen

leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen

30 is het nieuwe 20. En of je nu wel of niet blij bent het afsluiten van een binge-dringing periode waarbij je je woning deelde met 3/4 andere huisgenoten en je een nieuw decennium in gaat, het is een feestje waard! Een wilde Dirty-30-party of gewoon een gezellig avond op de bank met vriendinnen, een nieuw decennium ingaan vraagt om een fantastisch cadeau. In deze blog geven we je graag wat inspiratie wanneer je vastloopt met het kopen van een cadeau voor een 30-jarige vrouw.

De 6 leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen onder de 25 euro

Of je nu inspiratie zoekt voor de verjaardag zelf of juist voor de feestdagen, met deze betaalbare cadeaus voor 30-jarige vrouwen zit je in elk geval goed.

 1. Een goede lipstick is lifesaving voor ons 30-jarigen. Een mooie nude kleur voor alledaagse dingen of juist klassiek bordeaux rood voor een avondje uit.
 2. Een mooi interieur item zoals een vaas met bijzondere vormen, het vrouwelijk lichaam gemaakt van kaars, een lekkere plaid of wat kussens met een bijzondere print in haar lievelingskleuren.
 3. Een nieuwe chique toilettas want hello kitty kan echt niet meer als je de 30 aantikt.
 4. Een handig sieradendoosje waar ze haar favoriete oorbellen in kan bewaren én mee kan nemen op reis. 
 5. Heerlijke geurstokjes doen het ook altijd goed. Rituals, Riverdale of Marie-Stella zijn de toppers onder de geurstokjes.
 6. Een prachtig kleurboek met een stel goede potloden (Faber bijvoorbeeld, love it) is ook een fijn item om cadeau te doen. Wij dertigers mogen wel wat meer in ontspanningsmodus, en dan is dit het perfecte cadeau!
leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen onder de 25 euro

En nu onder de 50 euro : De 6 leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen

Onze top 6 aan favorieten voor wie iets meer te besteden heeft tijdens het giftshoppen voor 30-jarige dames, max €50,- is hier het budget.

 1. Een sophisticated tasje voor je telefoon zodat ze haar handen ook eens rust kan geven en die broekzak achterwege laat. Dat is zooooo 20’s
 2. Een mooie ketting die symbool staat voor jullie vriendschap of liefdesrelatie. Eentje waardoor ze precies weet: hey, deze kreeg ik mijn dertigste verjaardag!
 3. Een beauty behandeling zoals een niet Wimperextensions laten plaatsen. Krijgt ze meteen een wakkere uitstraling van. Want eerlijk = eerlijk. Nadat wij vrouwen 30 worden, kunnen we gemak steeds meer waarderen. Een set Wimperextensions scheelt je in de ochtend ontzettend veel tijd qua opmaken. Laat de mascara bijvoorbeeld maar achterwege ;).
 4. Een set goede make-up kwasten met kwaliteitsharen die jaren meegaan.
 5. Een wijnproeverij met vriendinnen. #wijnenwijnenwijnen
 6. Een mooie armband of een nieuwe bedel voor haar Pandora armband. Iets met edelstenen die bij haar persoonlijkheid passen is een mooie. Om meer met zichzelf in verbinding te staan.
leukste cadeaus voor 30-jarige vrouwen onder de 50 euro

Mocht jij nog leuke cadeau ideetjes hebben voor 30-jarige vrouwen, let us know. Kunnen we onze lijst aanvullen en onze mannen op de goede weg sturen 😉••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Geschreven door
Cassandra
Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond