Home » Gezelschapsspellen voor Sinterklaasavond

Gezelschapsspellen voor Sinterklaasavond

Autodrop bordspel ideaal gezelschapsspellen voor Sinterklaasavond

De dagen die bij uitstek geschikt zijn om met een warme kop chocomelk een gezelschapsspel te spelen met je gezin en/of vrienden naderen! Er zijn een aantal nieuwe spellen op de markt gebracht die volgens mij stuk voor stuk ideale gezelschapsspellen voor Sinterklaasavond zijn. Ik laat drie van mijn favorieten zien.
 

Emotify van Jumbo

Wie gebruikt ze niet? Ik ben in elk geval dol op het verrijken van mijn appjes met enkele emoticons. Op de blog hou ik me altijd in, maar hier en daar valt de neiging niet te onderdrukken. Een emoticon zwakt woorden af, of versterkt deze juist. Wat mij betreft voegt het dus daadwerkelijk iets toe. Iets wat het gemis van non verbale communicatie bij online contact goed moet maken. Stel nou dat je enkel in emoticons met elkaar kon communiceren?

Speel Emotify in twee teams van twee of meer spelers. Elk team start met tien emoticon kaartjes. Om de beurt draait een speler aan de draaischijf, waarmee de categorie wordt bepaald: Vrije tijd, Personen, Plaatsen, Acties, Merken of Vrienden. Spelers mogen binnen de categorie zelf kiezen welk antwoord ze willen uitbeelden. Dit antwoord schrijven ze in het geheim op een bordje zodat niemand het kan zien. De speler brengt met de beschikbare emoticon kaartjes het woord over aan zijn team. Wanneer zijn team het juiste antwoord raadt binnen de tijd, gaan de gebruikte emoticonsuit het spel. Het eerste team dat alle emoticons heeft weggespeeld, heeft gewonnen!

Voor iedereen vanaf 10 jaar | Je speelt het met 4 tot 20 personen | Vanaf november verkrijgbaar voor €24,99
 
Emotify
 

Autodrop: het doldwaze bordspel van Just Games

Een spelletje spelen en lekkere hapjes zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij het volgende spel zijn deze twee letterlijk met elkaar verbonden. Ja, dit is wel aan mij besteed!

Wat als je een eetbaar gezelschapsspel zou hebben, met overheerlijke spelpionnen en je je tegenstander letterlijk van het bord eet! Dan krijg je Autodrop: het doldwaze bordspel. Kies de juiste auto en ontdek wie van de familie het Autodrop parcours het snelste aflegt. Met 9 verwisselbare bordplaten en 3 dozen Autodrop met in totaal 760 gram snoep brengt Autodrop smakelijk vermaak.

Leeftijd 13+ | 2-4 spelers | €24,95
 
Autodrop bordspel ideaal gezelschapsspellen voor Sinterklaasavond
 

Vos laat los! van Goliath Games

Een spel dat ook geschikt is voor de kleintjes mag zeker niet ontbreken in dit overzicht. Dit is echt een spel wat heel erg in de smaak zou vallen bij Mila. Het is ook nog eens 1 van de genomineerde producten voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 4 & 5 jaar!

Wanneer het begint te schemeren sluipt de vos rond het kippenhok om slapende kippen te stelen. Gelukkig is hij onhandig en zo hebberig bij het zakken vullen dat zijn broek vanzelf naar beneden valt. Doel van het vrolijke en spannende gezelschapsspel Vos laat los! is zo snel mogelijk vijf kippen naar je kippenhok te brengen.

Leeftijd 4-8 jaar | 2-4 spelers |€24,99
 
Vos laat los! gezelschapsspel
 
 
 

Wat doen jullie het liefst op Sinterklaasavond?

 
 
Meer lezen over gezelschapsspellen?

Ik tikte bij de Hema voor €1,00 een heel leuk spelletje op de kop; Stoelen stapelen!
Mijn review van het peuter spel Etenstijd op de Boerderij lees je hier.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond