Een geboorte, niet perse de bevalling 😉, is een dierbaar moment waar je graag op terugkijkt. Ik vind het daarom erg leuk om gepersonaliseerde kraamcadeau’s te krijgen en te geven. Het is een mooie herinnering aan een bijzonder moment. Studio Ins & Outs helpt je bij het vastleggen van die bijzondere momenten. Op een kleurrijke manier, maar wel passend bij de minimalistische trend. Irene stelt niet alleen de prijs beschikbaar voor deze actie, ik mocht zelf ook iets uitkiezen. Naast de Leef! Kleurvolle Happiness Kit, waar je eerder uitgebreid over kon, lezen koos ik ook een geboorteposter voor Sem.
 

 
Lees ook: Een subtiel steuntje in de rug met de Leef! Kleurvolle Happiness Kit
 

Top 3 gepersonaliseerde kraamcadeau’s

 
Van knuffels tot aan stoelen, er is veel wat je een persoonlijk tintje kunt geven. Naast de geboorteposter zijn er nog een aantal producten die ik erg gaaf vind. Daarom mijn top 3, in willekeurige volgorde, van de leukste kraamcadeau’s die je helemaal persoonlijk kunt maken.
 

Een gepersonaliseerd boek

 
Een boek saai? Welnee, een leuk voorleesboek is altijd een goed idee. Vorige week hebben we nog een boek cadeau gedaan aan iemand waarin niet alleen alle gezinsleden van de pasgeborene een rol speelden, maar ook Mila, Bas en Sem. Vind ik leuk! In dit boek van Dikkie Dik is er ruimte voor 8 gezins- en familieleden en 3 vriendjes!
 

De Ruijter geboortemuisjes

 
Als je denkt aan kraamvisite, denk jij dan ook aan beschuit met muisjes? Ik wel. Al heb ik geen idee hoe het smaakt; drie kinderen verder en nog nooit beschuit met muisjes op. Toch maak ik elke keer weer een persoonlijke wikkel voor een pak muisjes. Het kost nog geen €3,00 en staat erg leuk.
 

 

Een geboorteposter die geïnspireerd is op het geboortekaartje en helemaal passend in stijl met het kamertje van Sem.

 

 
Lees ook: Ik heb drie kinderen gekregen, maar ik ben nog nooit bevallen
 

Geboorteposter

 
Een op maat gemaakte en gehandletterde geboorteposter is een waardevol kraamcadeau. Met de naam en geboortegegevens wordt hij helemaal eigen. Het kan nog unieker; wat dacht je van een poster die geïnspireerd is op je geboortekaartje? Irene ging voor mij aan de slag en ik ben helemaal blij met het resultaat!
 

Winactie Studio Ins and Outs

 
Ik vind het zo gaaf dat jij ook iets moois mag uitzoeken in de webshop van Studio Ins & Outs. Ze stelt namelijk een tegoed beschikbaar van €25,00! Uit ervaring kan ik je alvast verklappen dat dat best lastig is. Daarom doe ik je, naast de geboorteposter, graag nog een aantal toffe suggesties.

Instagram fotokaarten| Voor alle bijzondere momenten van je kind die je graag op social media media deelt kun je mijlpaalkaarten gebruiken. De hashtags op elke kaart maakt vooral het setje Instagramkaarten erg origineel.

Wenskaarten | Leuke kaarten met grappige quotes en washitape. Ook een fanatieke swapper en fan van snailmail kan hier zijn hart ophalen.

Leef! |Ken jij iemand die een steuntje in de rug wel kunt gebruiken? De Leef! Kleurvolle Happiness Kit is in deze tijden waarin zwart en wit nog steeds hoogtij vieren een welkome afwisseling en een bijzonder mooi cadeau.
 
Leef! kleurvolle happiness kit
 

 
Het zijn slechts suggesties. Als jij de winnaar bent mag je naar eigen smaak en inzicht je karretje volladen waarna er onder de streep een mooi bedrag van €25,00 in mindering wordt gebracht.

》Doe je duim omhoog voor mamaLou blogt en Studio Ins & Outs op Facebook

》Volg Studio Ins & Outs op Instagram

》Natuurlijk laat je ook even weten dat je meedoet. Dit mag hieronder, of onder de gedeelde berichten op social media.
 
logo paas blog hop
 

Mamabloggersdag

 
Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag een Mamabloggersdag is. Deze keer staat de bloghop in het teken van Pasen. Op 45 blogs zijn er mooie prijzen te winnen! Of je bij mij begonnen bent of via Sofie, die een mamablog over onder andere opvoeden, uitstapjes en autisme heeft, bij mij langs komt hoppen, in beide gevallen ga je door naar Loes. Gewoonietsmetloes is een echte diy blog waar je, hoe kan het ook anders, een mooi creatief prijsje kunt winnen. Hop ze!
 
Edit: en de winnaar is geworden…… Jikke!
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: