Home » Drie te personaliseren kraamcadeau’s waar ik blij van word

Drie te personaliseren kraamcadeau’s waar ik blij van word

gepersonaliseerde kraamcadeaus

Een geboorte, niet perse de bevalling 😉, is een dierbaar moment waar je graag op terugkijkt. Ik vind het daarom erg leuk om gepersonaliseerde kraamcadeaus te krijgen en te geven. Het is een mooie herinnering aan een bijzonder moment.  

Top 4 gepersonaliseerde kraamcadeau’s

 
Van knuffels tot aan stoelen, er is veel wat je een persoonlijk tintje kunt geven. Naast de geboorteposter die je hierboven op de foto ziet zijn er nog een aantal producten die ik erg gaaf vind. Daarom mijn top 4, in willekeurige volgorde, van de leukste kraamcadeaus die je helemaal persoonlijk kunt maken.

1. Een rompertje met naam

Ja, de mama en papa hebben vast en zeker al een hele stapel rompertjes in huis, maar een speciaal, gepersonaliseerd rompertje is zeker weten een succes! Je kunt een rompertje bedrukken met de naam en een mooi symbool, of de geboortedatum bijvoorbeeld. Het rompertje kan dan zowel gedragen worden als bewaard worden in een speciale geboortedoos. Geloof me, dit is geen rompertje dat de ouders zomaar weg zullen doen als het te klein is, want dit speciale cadeau is een mooie herinnering voor later.

2. Een gepersonaliseerd boek

 
Een boek saai? Welnee, een leuk voorleesboek is altijd een goed idee. Vorige week hebben we nog een boek cadeau gedaan aan iemand waarin niet alleen alle gezinsleden van de pasgeborene een rol speelden, maar ook Mila, Bas en Sem. Vind ik leuk! In dit boek van Dikkie Dik is er ruimte voor maar liefst 8 gezins- en familieleden en 3 vriendjes!
 

3. De Ruijter geboortemuisjes

Als je denkt aan kraamvisite, denk jij dan ook aan beschuit met muisjes? Ik wel. Al heb ik geen idee hoe het smaakt; drie kinderen verder en nog nooit beschuit met muisjes op. Geen idee waarom, maar het trekt mij gewoon niet. Toch maak ik elke keer weer een persoonlijke wikkel voor een pak muisjes. Het kost nog geen €3,00, kan gewoon online en het staat erg leuk. Iedereen die op kraamvisite komt geeft er altijd leuke complimentjes over, dus ik doe het toch iedere keer weer. Maar goed, ook heel leuk dus om deze aan de kersverse papa en mama te geven wanneer je op kraamvisite komt, bijvoorbeeld als klein cadeau in een kraamcadeau-mand. In het kader van muisjes kun je nooit genoeg hebben!

4. De geboorteposter

Hierboven natuurlijk al even kort besproken: de geboorteposter. Een op maat gemaakte en gehandletterde geboorteposter is een waardevol kraamcadeau. Met de naam en geboortegegevens wordt hij helemaal eigen. Het kan nog unieker; wat dacht je van een poster die geïnspireerd is op je geboortekaartje? Dat is namelijk ook mogelijk en super bijzonder om te krijgen.
  
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond