Wat geef je iemand die alles al heeft? Hoe maak je het gewone leuker en persoonlijker? Inmiddels weten we allemaal wel dat chocola altijd het antwoord is toch?! Gepersonaliseerde chocola om precies te zijn. Om nog preciezer te zijn; een gepersonaliseerde chocoladeletter van Verkade. Met chocola maak je namelijk bijna iedereen blij. Zeker met Sinterklaas! Het hoort erbij. Of het nou een letter S of letter P is. In onze zak van Sinterklaas zitten er dan ook standaard een paar. Tezamen met de kikkers en de muizen. En soms, in de aanloop naar Sinterklaasavond, ook nog een miniletter in de schoen. Als voorproefje op wat nog komen gaat.
 

Een beetje sjeu

 
Bij het boodschappen doen zag ik afgelopen week een paar flyers hangen en het trok meteen mijn aandacht. Ik ben misschien een beetje kansloos wat dat betreft, maar over dit soort kleine dingen kan ik heel enthousiast zijn. Het is ook gewoon een leuk idee om iets wat lekker is, maar een beetje gewoon, nog leuker te maken. En persoonlijker dus! Wil je een kleinigheidje aan iemand geven rond Sinterklaas is een chocoladeletter meestal wel een goed idee, maar een letter is ook maar een letter. Met een beetje sjeu geef je het net dat beetje extra mee.
 
Lees ook: Leuke Sinterklaasuitjes
 

Het personaliseren van je chocoladeletter

 
Op de voorkant is er ruimte om een naam in te geven en een reden waarom jij een bepaalde letter hebt gekozen. De kans om een leuke karaktertrek of juist een mindere eigenschap van de ontvanger uit te lichten. Op de achterkant kun je een foto plaatsen en een gedichtje/tekstje. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Ik koos ervoor om enkel losse wikkels online te kopen en de letters in de winkel, maar je kunt er ook voor kiezen om alles in zijn geheel op de website te bestellen. Zeker als je een niet veel voorkomende letter nodig hebt of juist de letters die altijd als eerste op zijn, kan dit een gouden zet zijn.
 
Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade
 
Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade
 
Lees ook: Het mysterie van Rommelpiet ontrafeld
 
Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade
 
Lees ook: Bellen met en schrijven naar Sinterklaas
 

Bestellen van je gepersonaliseerde chocoladeletter

 
Je gepersonaliseerde chocoladeletter van Verkade bestel je hier.
Voor een losse wikkel betaal je €2,95 en wil je een heel pakketje kost dit €6,95.
Om deze enthousiaste blog af te sluiten met een knal: voor het verzenden betaal je nul, nada, noppes!
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 1 Comment

  1. Wat superleuk! Inderdaad een heel leuk cadeautje met zo’n persoonlijke boodschap.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It
%d bloggers liken dit: