Home » Een gepersonaliseerde chocoladeletter maakt het gewone leuker

Een gepersonaliseerde chocoladeletter maakt het gewone leuker

Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade

Wat geef je iemand die alles al heeft? Hoe maak je het gewone leuker en persoonlijker? Inmiddels weten we allemaal wel dat chocola altijd het antwoord is toch?! Gepersonaliseerde chocola om precies te zijn. Om nog preciezer te zijn; een gepersonaliseerde chocoladeletter van Verkade. Met chocola maak je namelijk bijna iedereen blij. Zeker met Sinterklaas! Het hoort erbij. Of het nou een letter S of letter P is. In onze zak van Sinterklaas zitten er dan ook standaard een paar. Tezamen met de kikkers en de muizen. En soms, in de aanloop naar Sinterklaasavond, ook nog een miniletter in de schoen. Als voorproefje op wat nog komen gaat.

Een beetje sjeu

Bij het boodschappen doen zag ik afgelopen week een paar flyers hangen en het trok meteen mijn aandacht. Ik ben misschien een beetje kansloos wat dat betreft, maar over dit soort kleine dingen kan ik heel enthousiast zijn. Het is ook gewoon een leuk idee om iets wat lekker is, maar een beetje gewoon, nog leuker te maken. En persoonlijker dus! Wil je een kleinigheidje aan iemand geven rond Sinterklaas is een chocoladeletter meestal wel een goed idee, maar een letter is ook maar een letter. Met een beetje sjeu geef je het net dat beetje extra mee.

Lees ook: Leuke Sinterklaasuitjes

Het personaliseren van je chocoladeletter

Op de voorkant is er ruimte om een naam in te geven en een reden waarom jij een bepaalde letter hebt gekozen. De kans om een leuke karaktertrek of juist een mindere eigenschap van de ontvanger uit te lichten. Op de achterkant kun je een foto plaatsen en een gedichtje/tekstje. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Ik koos ervoor om enkel losse wikkels online te kopen en de letters in de winkel, maar je kunt er ook voor kiezen om alles in zijn geheel op de website te bestellen. Zeker als je een niet veel voorkomende letter nodig hebt of juist de letters die altijd als eerste op zijn, kan dit een gouden zet zijn.

Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade

Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade

Lees ook: Het mysterie van Rommelpiet ontrafeld

Gepersonaliseerde chocoladeletter Verkade

Lees ook: Bellen met en schrijven naar Sinterklaas

Bestellen van je gepersonaliseerde chocoladeletter

Je gepersonaliseerde chocoladeletter van Verkade bestel je hier.
Voor een losse wikkel betaal je €2,95 en wil je een heel pakketje kost dit €6,95.
Om deze enthousiaste blog af te sluiten met een knal: voor het verzenden betaal je nul, nada, noppes!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond