Home » Gepersonaliseerde cadeau’s voor Moederdag van Bulbby

Gepersonaliseerde cadeau’s voor Moederdag van Bulbby

Cadeau’s met naam alleen voor kinderen? Zeker niet. Persoonlijk gemaakte cadeautjes zijn uniek en daardoor leuk om te geven en te ontvangen.  Dat geldt zeker voor gepersonaliseerde cadeau’s voor Moederdag.

Bulbby

Op de Negenmaandenbeurs leerde ik Bulbby kennen. Met de bloggerstour gingen we langs om kennis te maken. Bulbby is één van de eerste webshops die in Nederland persoonlijke cadeautjes met naam begon te leveren. Wie kent de welbekende kinderkoffertjes met naam niet. Voor leuke kraamcadeautjes met naam van de pasgeborene, gepersonaliseerde schooltassen en nog zoveel meer is het een bekend digitaal adres.

Gepersonaliseerde cadeau’s voor Moederdag

De collectie is in de loop der jaren ook uitgebreid met volwassen item. Je kunt er daarom prima terecht voor gepersonaliseerde cadeau’s voor Moederdag.

Waterfles met naam

Ik denk dat bijna iedereen wel een flesje water in z’n tas meedraagt. Daarom is het niet alleen een leuk cadeau, maar ook erg praktisch. Deze is gemaakt van schokbestendig glas. Glas is uit milieuvriendelijk oogpunt sowieso een goede keus. De RVS dop met lusje combineert gemak met design. I Like!

Gepersonaliseerd notitieboekje

Als je van iets niet genoeg kan hebben, zijn het notitieboekjes. Er is altijd wel een project, idee, boodschappen, gedachtes, lijstjes wat je er in kwijt kunt.

Psst… tip voor papa: Bedruk ‘m met een favoriete uitspraak van een kind. Gegarandeerd een blije mama. 

Een potje vol geluk

Met een glazen weckpotje kun je zo veel kanten op. Vul ‘m met snoepjes of de favoriete bonbons van moeder. Niet alleen leuk om iets lekkers mee te verpakken, na Moederdag ook multi inzetbaar. Voor hobbymateriaal of in de keuken.

DIY tip: In plaats van snoep kun je ook lege briefjes in stoppen. Gedurende het jaar kan moeders er allerlei leuks op schrijven. Leuke gebeurtenissen, bijzondere momenten etc. Na een jaar is het echt een potje vol geluk!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond