Home » Geniet met je tuinkussens nog meer van je tuin

Geniet met je tuinkussens nog meer van je tuin

Zodra het wat warmer wordt, vind ik het heerlijk om lekker buiten te zitten, maar wel met heerlijke tuinkussens. Je zit een stuk zachter!

Zodra het wat warmer wordt, vind ik het heerlijk om lekker buiten te zitten. Nou heb ik in mijn leven al op verschillende tuinstoelen en meubels mogen zitten, maar het lekkerste zit ik toch met heerlijke tuinkussens. Je zit een stuk zachter en het brengt een hoop sfeer mee. Wil je weten waarom ik extra geniet? Lees dan verder!

Een tuin zonder tuinkussens…

…is een tuin zonder zachtheid, toch? Als ik namelijk aan kussens denk dan voel ik al de zachtheid. Even zonder een kussen op zo’n harde tuinstoel zitten lukt wel, maar ik zit toch tien keer liever op een kussen. Daarnaast zorgen tuinkussens ook voor sfeer. De meeste tuinmeubels hebben maar één kleur. Zo’n kussen zorgt dan voor meer kleur. Soms zie je in de winter van de voortuinen zonder aankleding. Best saai toch? En daarnaast zit het ook veel lekkerder. Dus alle reden om tuinkussens te gaan kopen!

Zacht, zachter, zachtst

Zodra de zon maar ook iets gaat schijnen komen de eerste tuinkussens al weer tevoorschijn. Zo ook bij mijn ouders. Ze hebben een heerlijke tuinset. Eentje waar je kan zitten met een salontafel erbij. En een set met een hoge tafel waar je aan kan zitten tijdens de BBQ. Beide sets zijn zwart en de kussens erop ook. Dat gaf totaal geen sfeer, dus heb ik van die sierkussentjes gekocht om aan de zijkant te leggen. Boem…. je zag de sfeer als een golf over die tuin heen komen en het voelde ook nog eens zo lekker zacht. Ik ben dol op kussens, dus waarom niet meenemen je tuin in? Het maakt je tuinset nog zachter en sierkussens zorgen ook nog eens voor sfeer in je tuin!

Zodra het wat warmer wordt, vind ik het heerlijk om lekker buiten te zitten, maar wel met heerlijke tuinkussens. Je zit een stuk zachter!

Genieten met de hoofdletter G

En als alles dan zo met kleur is bedekt heb ik gelijk zin om er langer te verblijven. Het allerlekkerste vind ik zo’n ligstoel die onderuit kan en waar gelijk de benen omhoog gaan. Gooi er dan ook een tuinkussen in en sierkussentjes aan de zijkant en je bent mij kwijt. Tafeltje ernaast met een heerlijk drankje en het genieten kan beginnen. En dan bedoel ik ook genieten met een hoofdletter G. Ik doe mijn ogen dicht, snuif de geur van de bloemen naar binnen en luister naar de vogels om mij heen. Ja, jij ziet het al helemaal voor je. Dat is toch wel genieten?

Wissel tuinkussens met elkaar af!

En als je dan heel lang wil genieten van je tuin, dan kan je er ook voor kiezen om verschillende sets te kopen. Houd je tuinset neutraal en wissel eens van kleur met je tuinkussens. Of kies eens voor een motiefje. Je tuin knapt er zo van op. Alleen ben ik bang dat die buurman dan alleen maar bij jou wil zitten ;-). Vind je dat niet erg en heb je de ruimte? Dan zou ik zeker op zoek gaan naar verschillende setjes. En zo’n sierkussen is snel gevonden. Binnen een mum van tijd heb jij een totaal andere sfeer in jouw tuin en kan het genieten beginnen! Laat het lekkere weer maar komen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond