Home » Gebruikerservaring: Florella Bloomeria van Serena Slings

Gebruikerservaring: Florella Bloomeria van Serena Slings

belly wrapping met Florella Bloomeria

De kans om een nieuwe draagdoek (merk) uit te proberen kon ik natuurlijk niet laten schieten. Het was namelijk niet alleen een kans om een nieuwe doek te testen, maar ook een voor mij hele nieuwe blend. Ik zei dus volmondig ja op een testreisje van de Florella Bloomeria van Serena Slings.
 

Serena Slings

 
Serena Slings is een relatief nieuw en exclusief draagdoeken merk dat begin 2015 opgericht is door Sharon Ooms. Hiermee heeft ze haar passie voor het moederschap en het dragen gecombineerd. Met Serena Slings wil ze de passie voor dat laatste doorgeven. Ze is ervan overtuigd dat het hechten tussen een kind en zijn ouders een groot goed is. In contact treden met je instinct, terug naar de natuur, naar dat wat goed voelt, waarbij je gebruik maakt van een moderne doek. Dat is wat ze voor ogen had en heeft. De doeken worden gemaakt van Iers linnen en zijn in gelimiteerde oplagen verkrijgbaar.
 
Florella Bloomeria van Serena Slings
 

Florella Bloomeria

 
Ik heb niet eerder een linnen doek geknoopt dus ik was heel benieuwd naar deze 55% Iers linnen en 45% katoenen doek. In tegenstelling tot mijn verwachting was hij heerlijk zacht. Wellicht komt het omdat het geen nieuwe doek is. Voor mij geeft het in elk geval aan dat deze doek prima zacht te maken is. Fleurig kun je deze limited edition draagdoek met vlinders en bloemen zeker noemen met zijn verloop van kleuren in fuchsia, lichtblauw en oranje.
 

In de knoop

 
Ik heb meer dan bewondering voor de vrouwen die met een flinke zwangere buik nog een mooie rugknoop voor elkaar krijgen. Ik heb de hoop inmiddels opgegeven en kijk al uit naar het dragen met mijn pasgeboren baby in januari. In plaats van me weer in alle bochten te wringen met de dreumes ging ik deze keer voor belly wrapping. Normaal ben ik hier niet echt het type voor, maar voor alles is een eerste keer nietwaar?! Door hiermee bezig te zijn is me snel duidelijk geworden dat, hoewel de doek zacht te noemen is, het toch een uitdagend stofje blijft. Maar niet onoverkomelijk trouwens. Het knopen behoeft gewoon net wat meer aandacht.
 
belly wrapping met Florella Bloomeria
 
Prijs: €114,88 – €139,67
Blend: 55% Iers linnen 45% katoen
Releasedatum: 11 oktober 2016
 
 
 
Bron: Serena Slings | Slingofest
Meer gebruikerservaringen:
Little Frog Indigo Cube
Loui Slings Something Omnomnom
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond